Szerintetek okozhat a magzatnak gondot a pocakban ha az anyuka hajladozik vagy ejszaka oldalamra fordulva ugy erzem tulsagosan rafekudtem a hasamra?
Figyelt kérdés
2015. máj. 14. 16:59
1/2 anonim válasza:
:D Nem :) Képzeld,velem volt olyan,hogy a jobb oldalamon feküdtem és elkezdett szinte rögtön rugdosni,és megállás nélkül csak rúgott mire észbe kaptam,hogy tán nem jó igy neki?! Átfordultam a bal oldalamra és reggelig "aludt ő is velem" Azt hiszem kényelmetlen volt neki,jelzett.:) Többször fordult ez elő:)
De összenyomni meg hasonlók nem tudod nyugi:) És ha valami nem okés talán neked is jelez majd:)
2/2 anonim válasza:
Èn amikor úgy fekszek az oldalamon,ahogy neki nem tetszik mindig jelez :) èn is mindig félek ne hogy összenyomja :) mindig éberen alszok pedig tudom hogy védve van bent de hàt ilyenek vagyunk 22hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!