Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bizots már tulságosan paramami...

Bizots már tulságosan paramami vagyok. De az jelenthet bajt ha nagyon sokat mozog a baba a 30. hét körül?

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag minden órában hatalmas ficánkolás történik odabent...szeretek hanyatt feküdni, de akkor is, ha oldalt akkor ott kaparászik. Jelenthet gondot, vagy egyszerüen csak aktív a babám és örüljek neki?:)
2013. aug. 26. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon paramami vagy. :) De nem baj. Örülj, hogy sokat mozog, az én babám kevésbé aktív, de nem aggódom. Ő ilyen természet. Kisfiam ilyenkor kirúgtam már a ház falát.

30hkm

2013. aug. 26. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki :-) Sajnos ha nagy baj van, akkor nem ficánkol, szóval amíg érzed, nyugodj meg!:-)
2013. aug. 26. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Hehe, nekem is sokat mozgott, persze ez nem baj. Most sem tudom megfogni egy percre sem:) Nem marad meg sehol pedig már 1,5 éves mozgékony kis halacska. Dehogy baja, ha sokat mozog:)
2013. aug. 26. 15:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. aug. 26. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!