7 hetes kismama vagyok és 3.790 TSH mértek a vérvételen. Az orvosom azt mondta, hogy gyógyszert kell rá szednem nehogy baj legyen a pajzsmirigy-alulműködés miatt. Én nem szeretnék gyógyszert szedni! MIT TEGYEK?
uccso válaszoló nekem a ciklus 22.ik napján a TSH 0.62.
Ezzel igy összehozhattunk akár babát?vagy jó ez az érték?
Kilógok a sorból,de:
ne szedjél!
Ha most szednél először terhesség alatt,pláne ne.mire beáll a hormonszinted,ami nem 1 hét és nem is egy nap,hanem lehet 1 hónap,addig többet károsodik a magzat mintha nem szednél semmit.Ha nem akarsz az orvosoddal vitát erről,menj el külön belgyógyászhoz és ellenőriztesd vele,ott elmondhatod az érveidet,valszeg folsavat fog javasolni vagy konkrétan a Febion nevű multivitamint,azt viszont azonnal kezd el szedni.Fogyatékos gyereked nem fog születni,se koraszülött se semmi,ne higyj senkinek,ha az orvos megtagadja a kezelésedet,menj maszekhoz,az ha kell,bármit aláir.Ja,összeesni se fox,se strummát nem kapsz,én 2 babát hordtam ki gyógyszer nélkül,semmi bajuk nincs,én meg azóta se szedek rá semmit,meddőn tart az alacsony tsh,rengeteg tejem van tőle,annyi h kicsit hullik a hajam,ennyi.
Hát igen..... sok hiszékeny ember meg szedi ész nèlkül a gyógyszert!!
Még jó hogy nem hallgattam az orvosra! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!