Pajzsmirigy alulműködés esetén milyen terhesvitamint szabad szedni?
Figyelt kérdés
5 hetes vagyok, pm alulműködésem van. Melyik vitamint szeditek? Nektek mondott erre a nőgyógyász valamit?2014. okt. 21. 17:42
1/10 anonim válasza:
Tudtommal most már egyik M.o-n kapható vitamin se jó (régebben az Elevitben nem volt jód, de már abba is raktak:S )
2/10 A kérdező kommentje:
Hipp Natal?
2014. okt. 21. 17:45
3/10 anonim válasza:
Én a Femibiont szedem. Nekem első perctől ezt ajánlották amikor elkezdtünk próbálkozni.
4/10 anonim válasza:
Ha krónikus gyulladásban van a pajzsmirigyed, akkor semmit sem. Amúgy is felesleges, elég a folsav és a magnézium a normális táplálkozás mellé. Egy hashimotos 28 hkm.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Láttam, már most mindben van.
Csak alulműködik, nem pm autoimmun szerencsére.
Előző babával szedtem a Matruellet, és nem volt tőle bajom.
Elfelejtettem rákérdezni a dokimnál, mit ajánl ilyenkor.
2014. okt. 21. 19:12
7/10 anonim válasza:
Ha nem autoimmun a pm alulműködésed, akkor szerintem bármelyik terhesvitamint szedheted.
8/10 anonim válasza:
Szerintem is lehet bármelyiket. Nekem is pajzsmirigy alulműködésem van, ráadásul a terhesség alatt derült ki, egy szóval se mondta a doki, hogy nem szabad szedni terhesvitamint.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
2014. okt. 21. 20:06
10/10 anonim válasza:
Én Supradint szedek (olykor) ebben nincs jód, viszont nagyobb a folsavtartalma, mint bármelyik terhesvitaminnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!