Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik szedtek terhesvitamint...

Akik szedtek terhesvitamint hánytak terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Mennyivel nagyobb az esély arra,hogy akik szed terhesvitamint többször hányik? Sok embertől hallottam,hogy szedtek vitamint és többször hánytak,másik terhességnél pedig nem szedtek és egyszer sem hánytak...Érdekes,mert úgy reklámozzák a terhes vitaminokat,hogy csökkentik a hányingert...
2014. szept. 21. 21:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
en skkor hanytam,amikor magneziummal egyutt vettem be.most mas idoben szedem es nem hanyok...
2014. szept. 21. 22:02
 2/19 zabmester ***** válasza:
Szedtem (főleg Gravidát, de volt, hogy Elevitet, mert nem volt a patikában éppen Gravida), és sosem hánytam.
2014. szept. 21. 22:04
 3/19 anonim ***** válasza:
Mindkét terhességalatt ugyanazt a vitamint szedtem. Az elsőnél folyamatosan hánytam 5 hónapig, a másodiknál egyáltalán nem.
2014. szept. 21. 22:06
 4/19 anonim ***** válasza:
*terhesség alatt :)
2014. szept. 21. 22:07
 5/19 anonim ***** válasza:
Gravidát szedtem, egyszer sem hánytam.
2014. szept. 21. 22:11
 6/19 anonim ***** válasza:
Első terhességemnél szedtem az Elevitet, talán 5x hánytam. Második terhességnél szedtem Elevitet, Gravidát, Pharmaton Matruelle-t, 14. hétig hánytam.
2014. szept. 21. 22:16
 7/19 anonim ***** válasza:
Mindhárom terhességemnél Elevitet szedtem. Elsőnél nem hánytam, másodiknál csak hányingerem volt, harmadiknál 16 hétig hánytam. Mindhárom fiú.
2014. szept. 21. 22:49
 8/19 anonim ***** válasza:
Gravidát szedtem, nem hánytam.
2014. szept. 21. 22:50
 9/19 anonim ***** válasza:
En elevitet aztan trimesztert szedtem.egyszer sem hanytam(amugy betegesen felek a hanyastol).
2014. szept. 21. 22:58
 10/19 anonim ***** válasza:

Gravidát vettem be, másodjára kihánytam és rájöttem, hogy előzőleg is attól voltam sokkal rosszabbul, mint általában az elején. Nekem nem jött be, nem is szedtem tovább, csak összeválogattam magamnak a vitaminokat és a B,D vitamint, folasavat, kalciumot, magnéziumot, meg néha a vasat szedtem.

De én már szülés után is émelyegtem tőle, pedig el kellene koptatni adobozzal, elég drága vitamin -.-

2014. szept. 21. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!