Akik szedtek terhesvitamint hánytak terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Mennyivel nagyobb az esély arra,hogy akik szed terhesvitamint többször hányik? Sok embertől hallottam,hogy szedtek vitamint és többször hánytak,másik terhességnél pedig nem szedtek és egyszer sem hánytak...Érdekes,mert úgy reklámozzák a terhes vitaminokat,hogy csökkentik a hányingert...2014. szept. 21. 21:58
11/19 anonim válasza:
Mind a két terhességem alatt Elevitet szedtem és egyetlen egyszer sem hánytam, egyik terhesség alatt sem. Szerencsésnek tartom magam ebből a szempontból! :)
12/19 anonim válasza:
Szerintem semmi köze a vitaminnak a hányáshoz, én még nem is hallottam ezt a párhuzamot...
Annyi, hogy a gravidára szokták írni, hogy kijön, az nekem is irritálta a gyomrom ha éhgyomorra vettem be, de ha étkezés után kaptam be, már semmi gond nem volt.
Én mindkét terhességem alatt a gravidát szedtem, az elsőnél hányingeres voltam, többször hánytam is, a másodiknál meg semmi, szinte teljesen tünetmentesen telt el az első trimeszter. Minden terhesség más. Ha valakivel ilyen volt, hogy akkor nem hányt, mikor nem szedett vitamint, és a "vitaminos" terhessége alatt meg igen, akkor az csak a véletlen műve.
13/19 anonim válasza:
Én Femibiont szedek, és egyszer sem hánytam.
14/19 anonim válasza:
Én is Femibiont szedtem és 5x hánytam összesen, előzőnél elevitet és infúzió lett a vége. A 7. hónapig hánytam.
15/19 anonim válasza:
Elevitet szedtem/szedek, nem hánytam csak émelygek (23hkm)
16/19 anonim válasza:
Én alapból állandóan hánytam..ha bevettem egy ilyen vitamint kiprobaltam 3at is megjobban hanytam,lenyeltem 15 perc és majdnem kifordult a gyomrom úgy erőlködtem,h minden cseppje kijöjjön:)) nemtudom,h milyen ha alalpbol ha az ember nincs rosszul egesz nap,gondolom ők nem hánynak a vitamintól is!!en meg most is hányok és 3naponta bevszek egy matruellet öklendezve de bent marad:))lehet,h egy életre megutaltam a tablettákat azzal,h a terhesség elején kihanytam őket!:))28hkm
17/19 anonim válasza:
14 hetes vagyok és már a 3. kismama vitaminnál járok.
Az Elevitet és a Matruelle-t kihánytam, így most HIPP Natalt iszom, ez végre jó.
18/19 anonim válasza:
A komplex vitaminokat legjobb kaja közben vagy közvetlenül utána bevenni. Üres gyomor esetén még azoknál is okozhat hányást, hányinger akik nem terhesek.
19/19 anonim válasza:
en is hanytam,az elso babanal turheto volt,a masodiknal semmi gond,a harmadiknal ha raneztem hanytam.ereztem egesz napa a torkamba,addig eroltetett amig epet hanytam.ha reggel vettem bisztos kihanytem,delbe valoszinu,este nem,de nem tudtam aludni tole.elevit volt,de natalvitet is probaltam az meg rosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!