Pozitív lett a tesztem. Milyen terhesvitamint tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Sima folsav, vagy valami extrább cucc?2014. aug. 7. 08:08
1/4 anonim válasza:
Valaki mellette valaki "ellene" van a terhesvitaminnak,én speciel az elevit pluszt szedem,benne van minden ami a mamának és babának kell,belinkelek neked egy táblázatot amiben összehasonlítják a vitaminokat..(nem mindet)
2/4 anonim válasza:
Én hipp natalt ittam, az teljesen természetes (gyakorlatilag egy koncentrált gyümölcslé)
De ha változatosan étkezel, és szedsz mellé folsavat, az kezdetben elég. Pár hetesen van laborvizsgálat, akkor úgyis kiderül, hogy mi amiből fel kell turbózni a szervezeted :)
3/4 anonim válasza:
Első 12 hétben Femibion 800-at szedtem, ezt ajánlotta az orvos. 12. hét után Gravidát szedtem. Neten táblázatban benne van, melyik terhesvitamin mit tartalmaz és szerintem a Gravida nagyon jó. Sokan panaszkodnak, hogy hányingerük van tőle, én főétkezés után szoktam bevenni és semmi bajom. Biztos orvos is fog ajánlani valamit.
4/4 anonim válasza:
Én elevit pluszt szedek. Neten olvasottak alapján kezdtem el ezt szedni, aztán kérdeztem az orvost hogy jó-e, vagy mit javasol mit szedjek. Azt mondta teljesen jó lesz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!