Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen terhesvitamint tudtok...

Milyen terhesvitamint tudtok ajánlani nekem?

Figyelt kérdés
5 hetes vagyok,sajna csak két hete szedek vitamint...Eurovit-et!!!!Szerintetek az jó?
2009. szept. 12. 12:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én Elevitet szedtem, illetve szedek! 20 hetes terhességig napi egyet, azután pedig heti egy-két darabot szedek! Kaja után vettem be mindig! Elég hányós, illetve hányingeres voltam addig amég meg nem mozdult! Hála én bírom ezt a vitamint! Barátnőm végig ezt szedte, illetve még szoptatás alatt is, gyönyörű, formás babája lett!
2009. szept. 12. 12:21
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Szia.

Én is elevitet szedek.És szedni fogom végig.

16.hétben vagyok eddig semmi gondom nem volt tőle.

Baba jól van jól fejlődik.

boldog babavárást!

2009. szept. 12. 12:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az eurovit is jó, annak is van, ami kimondottan kismamáknak van. Én ajándékba kaptam, de nem szedtem be, mert minden bogyó formájú vitamintól rosszul voltam, végül nekem a Hipp Natale vitamin vált be, ée folyadék és olyan íze van, mint a multivitaminos gyümölcslének.
2009. szept. 12. 12:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az első terhességemnél Elevitet szedtem végig, hatalmas babám lett 4700g 60cm.Sokak szerint a vitamin lehet az oka, mert átlagos alkatú vagyok egyébként.

Most várjuk a másodikat, de eldöntöttem csak az elején szedem be minden nap a vitamint, később már csak 2-3 naponta .

2009. szept. 12. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a terhességem elején rosszul voltam és az Elevit ezen még erősített,uh nekem a femibion vált be!13-dik hétig az egyik fajtája,utána a másik!Nem volt egy olcsó mulatság de úgy gondoltam a pici fiam megérdemli!

5 hetes kisfiú anyukája

2009. szept. 12. 15:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is Eurovitet szedtem a terhességem előtt, meg az első pár hétben. Aztán Elevitet, de szorulásom lett tőle. Igy átálltam a Hipp Natalra.

Nekem ez vált be.

2009. szept. 12. 15:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a femibion 800-at szedtem a 12. hétig, utána a femibion 400-at, heti 3-4 alkalommal. Az orvosom mondta, hogy így szedjem, azt mondta, nem kell növelni a baba méreteit mesterségesen, ezért nem kell minden nap szedni. Boldog babavárást! 21+1 hetes
2009. szept. 12. 16:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is a Femibiont szedem, látogass el a honlapjukra, amikor elkezdtem szedni, volt olyan akció, hogy regisztráció esetén kaptál ajándék Femibiont.
2009. szept. 12. 17:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2009. szept. 12. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:
en is Elevitet szedtem es oszinten szolva ha egy kicsit dragabb akkor is megeri inkabb ezt szedni szerintem,mert az az ar kulombseg biztos nem a semmiert van,amugy en csak egy honapig szedtem,mivel 35h.km. vagyok,itt volt az egesz nyar elottem,(meg tavasz),hogy termeszetesen vigyem be a szervezetemb,eddig ossz.20 kg szedtem fel,a dokim azt mondta,hogy mivel minden ok,ha csak nem akarok meg hizni,akkor ne szedjem tovabb,remelem segitettem,kellemes babavarast es konnyu szulest;)
2009. szept. 15. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!