Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szules utan szukseges meg...

Szules utan szukseges meg szedni a terhesvitamint?

Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 14:10
 1/7 anonim válasza:

Én nem vagyok terhes viszont egy barátnőm (ha minden igaz 1 hét múlva szül:) ) de én úgy tudom még a terhesség egésze alatt sem kell szedni nem akarok hülyeséget mondani talán a feléig mert "túlfejlett" lesz a baba ezért vannak mostanában olyan nagy babák meg sok császár is

szülés után meg teljesen felesleges minek?!

2014. júl. 7. 14:13
 2/7 anonim válasza:
57%
Szerintem meg jo ha szeded,foleg ha szoptatni fogsz,kell a vitamin!
2014. júl. 7. 14:16
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
A neve " terhes vitamin". Szülés után senki nem terhes már. A szoptatáshoz más vitamin kell. Már, ha kell egyáltalán.
2014. júl. 7. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sok terhesvitaminra direkt az van írva, hogy a terhesség és a szoptatás idejére is való, szóval, igen, a gyártók szoptatás idejére is ajánlják. A túlfejlettségről meg annyit, hogy nem bizonyított ez az elmélet, de pl. én se szedem minden nap, csak minden másnap, harmadnap, mert most úgyis sok zöldséget, gyümölcsöt eszek.
2014. júl. 7. 14:29
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Úgy fogalmaznék,h nagyon is ajánlott. Egyébként a terhesvitaminok tájékoztatóján rajta is van, h a szoptatás idejére is javasolt a szedése. És tapasztalatból mondom,h igenis szükséges, főleg, ha szoptatsz. A szoptatás rengeteg vitamint, ásványi anyagot energiát "vesz ki" a szervezetből, és én ezt sokkal jobban meg is érzem, mint bármikor a terhességem alatt
2014. júl. 7. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
4,5 hós a babám, csak szoptatom, én szedtem végig terhesek és most is, a nőgyógyászom és a vèdőnőm is így ajánlotta. A szervezetnek ilyenkor szüksége van kiegészítésre, pláne, hogy én terhesen egy falat zöldséget vagy gyümölcsöt se tudtam lenyelni. Nem lett nagy babám, 3 kg pedig túlhordtam egy héttel.
2014. júl. 7. 14:42
 7/7 anonim ***** válasza:

ajánlott szedni, ha nem azt, akkor bármilyen más multivitamint. bár a neve terhes vitamint, valójában nem csak a terhesség alatt van rá szükség és nem csak a babának. multivitamin készítmény, támogatást nyújt a szervezetnek, ami nagyon fontos mert a szoptatás alatt és a terhesség alatt az anya szervezete nagyon igénybe van véve, normál táplálkozás mellett lehetetlen annyi vitamint bevinni hogy az elég legyen (ezért romlott régen illetve romlik sok anya foga, hullik a haja, stb).

nagy babák pedig nem közvetlenül a terhesvitamintól születnek, hanem azért, mert az anya étvágya megnő a vitamintól (mint pl. a férjem a Béres csepptől hízik) de ha tudja magát kontrollálni akkor sem ő sem a babája nem lesz nagy. én elevitet szedek az enyém pl kicsinek számít én ettől független híztam rendesen..

2014. júl. 7. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!