Mikor kezdjek el terhesvitamint szedni?
2hét múlva megyek uh-ra. Várjam meg a 2 hetet az orvos véleménye miatt vagy vegyek vitamint?
5hetes km
Mi augusztus óta próbálkozunk, azóta szedek.
Nyugodtan vegyél Elevitet, vagy HIPP Natalt, ártani nem fogsz vele, főleg ilyen vacak időben kell a plusz vitamin.
Elvileg már előtte "kell", egyrészt hogy a folsav raktárak feltöltődjenek, másrészt, mert amikor a legnagyobb szükség van a folsavra, akkor még általában az ember nem tudja, hogy terhes.
DE persze nehogy ezen elkezdj aggódni, semmi baja nem lesz a babádnak amiatt, hogy eddig nem szedtél :)
Mindenesetre én nem várnék, pláne - ahogy előttem írták - ilyen szutyok időben amúgy is jó, ha szedsz vitamint.
(Én Femibiont szedtem, de elég drága)
Egyetértek az előttem szólóval, ha eddig nem szedted, mindenképpen kezd el a lehető leghamarabb.
Valóban az a legjobb, ha már a teherbeesés előtt elkezdjük szedni, mert pl. a folsav a velőcsőzáródásban játszik fontos szerepet, ez pedig gyakorlatilag lezajlik addigra, mire kiderül a terhesség. De talán még nem "késő", a helyedben azonnal elkezdeném szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!