Volt aki vacillált a császár és a sima szülés között? Mi szólt az egyik, és mi a másik ellen?
Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 15:35
11/12 A kérdező kommentje:
De ugye közben benne van, milyen lehet úgy szülni,hogy ott van apa, fogja a kezem, rám teszik a babát!
2015. máj. 14. 05:02
12/12 jucus27 válasza:
Szia! Én most várom a 3.ik babót aki császáros lesz ez már most biztos,mivel az első 2 is az volt! Nem is engednék hogy próbálkozzak! Az1 faros volt 3670g a második 5300g (nem vicc!!!) és most?? még nem tudni,de mivel nem lesz 2 év köztük ezért a belső heg miatt nem fogunk próbálkozni! Egyébként a második császár az epis volt! Sokkal jobb élmény mintha altatnának. És amint kivették lemérték és máris megkaptam egy puszira! Apa kint várt a műtő előtt és mikor kivittek minket ő is megkapta a picit! Hát nagyon nagyon jó élmény volt! Már aznap délelőt zuhanyoztam délután sétáltam elég sokat. A 3 .ik nap engedtek haza varrattal itthon a nagyobb gyerkőc várt már minket! Másnap kicsi séta az utcán, varratszedés után pedig nagybevásárlás a Tescóban! Szóval nem olyan rosz a császár szerintem! De ki hogy viseli a dolgot,mert ha elhaggya magát az ember akkor minden mindegy és minden fáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!