Nagy bajt jelent, hogy 8hetes+1naposan véreztem és a baba CRL-je csak:15.9?
Sziasztok, tegnap este volt vérzésem nem túl sok de nem mondanám kevésnek sem.Pont együttlét után. Ma a kórházban azt mondták hogy minden oké(10 nap múlva menjek vissza és legyek táppénzen) és a kicsi CRL-je 15.9 a neten erre az időszakra 18-at írnak.Az előző vizsgálaton 6+5 hetesen pedig nagyobb is volt az átlagnál. Ez azt jelentheti h nem fejlődik olyan jól?
Előre is köszi válaszokat.
En is egy ideje eszrevettem, hogy mennyi ilyen kerdes van.
A leleten ez+az van, es mi mit jelent, es nincs-e baj, stb..
De az orvost egyik sem kerdezi meg, mert ''eszembe sem jutott ott... kesobb olvastam... a doki nem ert ra...''
De voltam orvosnál,kórházban!Oda is van írva a szövegben ha figyelmesebben elolvastad volna!Csak kíváncsi lettem volna esetleg egy sorstársam véleményére...
Köszönöm az értékes választ!
En meg irtam, hogy a LELETEN olvasnak ezt+azt.
Szerinted, ha valaki nem megy orvoshoz, honnan lenne lelete???
Inkabb neked kellene figyelmesebben olvasnod, es akkor rajonnel, hogy nem azt irtam, hogy egyesek nem mennek el orvoshoz,hanem azt, hogy ott nem kerdeznek semmit a dokitol, hanem utana itt Gyk-n paraznak, hogy nincs-e baj.
Vagy te talan megkerdezted a korhazban, hogy rendesen fejlodik-e a baba?
Pont, hogy voltam ilyen helyzetben, es annyira megremultem, hogy azonnal feltettem a kerdeseimet a dokinak.
Keptelen lettem volna bizonytalansagban hazajonni es gyakorizni.
Köszi a válaszokat!
Az a baj hogy az itteni orvosok nem úgy állnak az emberhez ahogy kellene.Nincs pénz-Nincs empátia. Kérdeztem én tőle de csak tőszavakban válaszolt, azt sem mondta hogy mitől lehetett a vérzés... felírt gyógyszert azt sem mondta el h minek úgy kellet kihúzni belőle...Nem a saját orvosom vizsgált mert elutazott így kerültem a nőgyógyászati ambulanciára hosszas várakozás, orvosi szobába beszaladgáló férfi ápolók miközben méhszájat vizsgálnak stb.Szóval ezért van a rémület, ill. mert első terhességem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!