Megmarad a baba? Múlt héten voltam uh-on ott még nm látott semmit a doki de most hétfőn mikor wc-re mentem véreztem.
Figyelt kérdés
Elmentem a dokihoz csinált uh-ot volt egy petezsák olyan amilyennek kell lennie meg volt egy másik is. De az valahogy nem úgy nézett ki!
Mondta is hogy lehet azért vérzek mert az a petezsák "elment"! 1 hét múlva kell visszamennem! Szerintetek?
2013. jan. 15. 09:01
1/4 anonim válasza:
Megmaradhatott a baba de ne várj a dokival.
2/4 A kérdező kommentje:
Mikor véreztem egyből mentem is dokihoz reggel! Akkor látszódott először a petezsák. Mondta hogy szedjek terhes vitamint és ne sexeljek! És találkozunk egy hét múlva! Mondjuk mikor véreztem az is olyan barnás volt nem élénk piros! Ma is már csak mikor wc-zek akkor a papíron is csak barna színű. Nem folyik mint menstruációkor.
2013. jan. 15. 09:50
3/4 anonim válasza:
Pihenj, feküdj sokat, még véletlenül se emelgess! ÉS semmi stressz, kíméld magad amennyire csak lehetséges! Kívánom, hogy minden rendben legyen! :)
4/4 anonim válasza:
Én 6 hetes terhes vagyok, engem 2 napja elöntött a vér szó szerint ömlött belőlem. Másnap reggel elmentem dokihoz aki megállapította hogy az embrió él és már szívhangja is van. A vérzést egy hematóma okozza a baba mellett. Első babámmal is vérezgettem az első trimeszterben de az nagyon minimális volt és inkább barnás folyás nem vér. SZóval sokminden miatt vérezhet egy kismama az elején ami nem feltétlenül jelenti a legrosszabbat de vigyázni kell és sokat pihennni. Én gyógyszereket is kaptam, hogy megmaradjon a baba. Nagyon szeretnénk a kistesót! Remélem nálad is minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!