3 pozitív teszt után a doki még nem látott semmit az uh-on! Ez szerintetek baj? Volt már valaki így és lett vagy nem lett baba?! Melleim azok fájnak. A doki azt mondta, hogy lehet a ciklus végén fogant meg a baba! Amúgy rendszertelen a menszeszem!
Ne aggódj, ez így rendjén van, pláne ha későn fogant a baba. Az 5. héten járhatsz kb., ez azt jelenti, hogy ilyenkor tényleg max. felritkulást, vagy vastag méhnyálkahártyát láthat, de az sztk-s gépek elég régiek általában, ott előfordulhat, hogy még azt se. Nem tudom, mit mondott az orvos, de egy hét múlva menj vissza, addig szedj folsavat és/vagy magzatvédő vitamint (Elevit, Gravida és társai...), vagy keress fel egy magánorvost. A következő héten már egy kis petezsákot fognak, pár mm terjedelemben, embriót még nem feltétlenül, mert akkor még nagyon-nagyon picikék. Vigyázz magadra, ne emelj nehezet, ne fürödj forró vízben, inkább tusolj! Egyél sok gyümit, igyál sokat, és élvezd a babavárás első napjait!
Ne aggódj, ez így teljesen reális. Suttogva teszem hozzá, hogy a helyedben lemennék a háziorvosomhoz, és elmondanám a dolgot. Elküld laborba, ahol csinálnak vér- és vizeletvizsgálatot, amiből ki tudják mutatni a babát. ;) (Ha nem ejtette meg a nőgyógyászod ez a kis momentumot...)
Jó babavárást, kismama! :)
Szia!
Megkérdezhetem melyik sztk-ba mentél? Én is oda gondoltam,hogy megyek,de ezek szerint jobb lenne,ha nem oda mennék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!