2.8 mm-es tarkóredő vastagságot mértek 12+1 hetes terhesen. A véreredményre még várok. Van remény, hogy egészséges? Volt, akinek egészséges babája született ilyen eredménnyel?
A biopsziával egyenértékű a Prenateszt és a Nifty-teszt, ezek szintén a magzati kromoszómát vizsgálják, csak nagyon drága mindkettő :-(
Szorítok nagyon, hogy minden rendben legyen!!!
Szorítok Neked, öt nap az egyik leggyorsabb és remélem, jó eredményt hoz.
21.: NEM egyenértékű. Ha a Prenán vagy a Niftyn rossz eredmény jön ki akkor tovább kell menni mintavételre, ha valaki nem szeretné megtartani a beteg babáját. Ezt sajnos "elfelejtik" mondani. Azt meg plusz várakozási idő, amit senkinek ne kívánj.
Sziasztok!
Köszönöm, hogy szorítotok nekem, nekünk...
Megvolt a vizsgálat, nem volt vészes, inkább lelkileg viselt meg. Most még pihenek, és várjuk az eredményt. Elvileg ma vagy holnap hívnak.
Talán,ha rendben van minden,akkor csak holnap, mert ha gond van,akkor előbb szólnak,azt mondták...
A Nifty- és a Prenatestekről olvastam én is. Elvileg azokat is 99,9 %-nak mondják, viszont, olvastam olyat,hogy pozitív esetén a mintavételt kérik...lehet,hogy orvosfüggő ez is, ki mit fogad el, nem tudni. Egy lány negatív teszttel beteg babát szült, visszafizették neki a vizsgálat árát. Persze semmi nem 100%!
Szorítsatok továbbra is! Köszönöm!!!
Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki gondolt ránk és szorított értünk!!!
Azt hiszem a sok pozitív energia és talán a Jóisten segítsége kellett ahhoz, hogy most örömmel tudassam veletek : NEGATÍV!!!! az eredmény!!
Nem találtak kromoszóma eltérést!
Persze további vizsgálatok szükségesek /szívultrahang/, de remélem minden jól alakul most már.
Az Istenhegyi Géndiagnosztikai Kp. ban voltam, és csak áldom az ott dolgozókat,hogy nem kellett heteket várnunk,mert szerintem beleőrültünk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!