28 éves vagyok. Down- teszt eredménye 1:280. UH minden rendbe tarkoredő 1mm. Kinek lett ilyen teszt és egészséges babát szült?
Szia!
Nekem kicsit rosszabb, 1:230 lett, rá is írták, hogy pozitív. (Annál a cégnél 1:250 a határérték, de valójában a hivatalos 1:150)
Nálunk is az UH mindig jó volt, de utána az AFP és a HCG érték megint nem, ezért végül én bevállaltam az amniot. Teljesen egészséges kislány született.
Ez egyébként pont az az értéktartomány, ami halálra paráztatja az anyukákat.
Egy ismerősömnek sajnos tényleg DOWN-os volt a baba, de neki elég határozott, 1:2 értéket hozott ki a kombinált teszt.
Szerintem, felesleges a négyes teszt, mert az is csak átlagszámítás, és nem fogsz megnyugodni tőle! Ajánlom inkább dr. Hajdú Krisztinát, aki a legjobb UH-os szakember ebben a kérdésben, ha ő azt mondja, nincs semmi baj, megnyugodhatsz. Az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumban rendel, mindig hatalmas sor vár hozzá, de ha elmondod, miért mész, biztos kapsz egy közeli időpontot a vizsgálatra. Ha mégis gond lenne, ő tovább küld majd magzatvíz-vételre.
Kívánom, hogy mindent rendben találjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!