Az integrált teszt eredménye 1:490, az AFP a 15. héten 0,95, a 16. héten 1,1. A 18. heti genetikai UH-n semmi rendelleneset nem találtak, de a baba méretei szerint nem 18, hanem 19 hetesnek felel meg. Biztos, hogy egészséges a babám?
Én 38 éves vagyok. Az integrált teszt eredménye 1:490, az AFP a 15. héten 0,95, a 16. héten 1,1. A 18. heti genetikai UH-n semmi rendelleneset nem találtak, de a baba méretei szerint nem 18, hanem 19 hetesnek felel meg, tehát nagy baba.
Kicsit aggódok, nem Down-kóros-e a baba. Szerintem annak ellenére, hogy az integrált negatív lett, attól még ez nem annyira jó eredmény. Mit gondoltok?
A korodból kifolyólag alacsonyabb az integrált teszt eredménye, de 250 fölött azt mondják nem kell aggódni.
A kicsik meg mindig máshogy fejlődnek. Most lehet, hogy 1 héttel idúősebbnek tűnik a méretei alapján, de lehet, a következő UH-n meg pont a korának megfelelő lesz.
Szerintem próbálj megnyugodni.
Az integrált teszt eredménye negatív.
Az AFP-d jó.
Genetikai Uh-n sem láttak semmit.
Nyugi!
szerintem semmi gond, sőt. nagyon szépen fejlodik, valoszinuleg nagyon jól vigyázol rá.
azt hiszem nem 1:250től, hanem 1:150től van ok aggódni, szóval messze vagy te még attól.
nyugi.
Szia! Az integrálton nekem is egy héttel nagyobb volt a bébi, majd a következő ultrahangra meg már 2 nappal kisebb volt a koránál. Emiatt ne aggódj, mindenki a saját kis tempójában fejlődik. Szerintem Ő csak jól érzi magát a pocakodban.
24.hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!