12. heti uh-on 4 fölötti tarkóredő, DE látható orrcsont, ilyen paraméterekkel lett valakinek egészséges babája?
3 fölötti értéknél én biztosan elmennék az amniora. Főleg ha több különböző UH/orvos is ilyen soknak mérte.
De persze ez kizárólag a te döntésed. Leginkább attól függ, hogy ha ne adj Isten beteg lenne a baba, akkor is megtartanátok-e. Ha igen, akkor nincs értelme amniora menni...
Mondjuk én biztos nem bírnám ki, végigidegeskedni még 6 hónapot így a bizonytalanságban...
Az ismerősömnek is volt orrxcsont, de neki is a tarkóredő 4,9 mm volt, szinte duplája a normális értéknek.
Sajnos kiderült, hogy 18-as triszómája van a babájának, meg kellett szülnie. Nem down, hanem Edward kóros volt a kicsi.
Remélem neked minden rendben van, nem elrettentésnek írtam, nagyon ritka.
kérlek majd mindenképp írd meg, hogy mi lett.
Nekem is volt amnio, nem tarkóredő miatt, az 2,1 volt, hanem alacsony afp, négyesteszt 1:35 lett és igaz nem down kóros a kislányom, de születési anomáliái vannak.
Hatalmas szőrös anyajegy van rajta, karja vastagabb, mint a másik. Kivizsgálások folynak.
Az amnionál 3-4 súlyos rendellenességre szűrnek (csak)
Drukkolok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!