12. heti uh-on 4 fölötti tarkóredő, DE látható orrcsont, ilyen paraméterekkel lett valakinek egészséges babája?
Figyelt kérdés
Genetikára küldtek, gondolom majd amniocentézis lesz. Csak a tarkóredő vastagsága mérvadó, az orrcsont hiánya nem is annyira? 3 helyen is voltam, mindenhol nagynak mérték a redőt.2012. jan. 5. 17:34
21/29 A kérdező kommentje:
Sajnos rossz lett az eredmény.:(((
Köszönöm a segítséget, és a drukkot, majd legközelebb minden minden jól megy...próbálom kiheverni addig.:(
De szerencse, hogy még időben kiderült, azért nagyon hasznos ez a vizsgálat.
2012. jan. 19. 18:28
23/29 anonim válasza:
Édes Istenem! Nagyon sajnálom! Nagyon sok erőt neked, és biztos vagyok benne, hogy még sok szép és makkegészséges gyermeked fog születni!
Szeretettel: Zsu
24/29 A kérdező kommentje:
Köszi, kedvesek vagytok.
Én igyekszem mindig optimista maradni, és a "jót" meglátni a rosszban. Már amennyire ilyen esetben lehet...pl. hogy időben volt.
2012. jan. 19. 19:54
25/29 anonim válasza:
Elárulnád esetleg, hogy mi lett a diagnózis? Nagyon sajnálom. :(
26/29 anonim válasza:
első vagyok
sajnálom én is :(((
27/29 A kérdező kommentje:
Down. És a genetikus nem igazán látott orrcsontot se az uh-on.
2012. jan. 20. 22:44
28/29 anonim válasza:
Hogy vagy kérdező? Sikerült azóta egészséges babát szülni? Remélem igen..
29/29 anonim válasza:
Engem is érdekel mi újság azóta veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!