Magas tarkóredő eredményem ellenére szülhetek
egészséges babát?
Figyelt kérdés
2008. júl. 17. 08:47
1/8 anonim válasza:
Persze, hogy szülhetsz, hiszen minden terhesség más. Ne keseredj el. Bebizonyosodott esetleg, hogy beteg a baba? Mert az, hogy magas lett a tarkóredő eredményed, még nem jelenti biztosan, hogy baja van a babádnak!
2008. júl. 17. 09:24
2/8 anonim válasza:
Mennyire magas? Mindenképp csináltass amniocentézist! Ha ott minden rendben, akkor megnyugodhatsz. Csak az a baj, hogy nagyon veszélyes... Áh, nem tudom, mit csinálnék, de az Istenhegyi úton biztosan csináltatnék egy vérvételt és egy 4D ultrahangot. Asszem 28 ezer ft körül van, de a vérvétel 4markeres, ha jól tudom. Volt már rá példa, hogy a magas tarkóredő eredmény ellenére egészséges baba született.
2008. júl. 17. 11:33
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Biztosan el tudjátok képzelni, mennyire aggódunk.... 4,5 mm volt az érték.
Épp ezért, vállalva a kockázatot megcsináltattam a CVT-t. Kedden lesz eredmény. Ott 100% biztonsággal kimutatható a kromoszómarendellenesség.
Még bizakodunk!!!
2008. júl. 17. 12:35
4/8 A kérdező kommentje:
Nem jól írtam, nem amniocentezist, hanem korionboholy mintavételt csináltak. Az is hasonló, csak korábban szolgáltat eredményt, így nem kell olyan sokáig bizonytalanságban lennünk. (12. hétben vagyok.)
2008. júl. 17. 12:56
5/8 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Drukkolok, majd ha gondolod írd meg, mi lett Veletek!
2008. júl. 17. 16:49
6/8 anonim válasza:
Én pedig a 2. válaszoló vagyok, én is drukkolok! Ez nem is olyan nagyon magas eredmény. Légyszi írd meg majd, hogy mi volt, persze minden rendben lesz!
2008. júl. 22. 10:50
7/8 A kérdező kommentje:
Jaaaaj! (ez egy nagy sóhaj volt!)
Meglett az eredmény, kromoszómarendellenességet kizárta.
És Csináltak ismét UH-ot is. Képzeljétek! 1,5 volt a tarkóredő. Alig hittünk a szemünknek!
Sokat nőtt is egy hét alatt. Olyan kis ficánkolós volt:-)
Ja! És XX kromoszóma=kislány:-)
Köszönöm, Nektek, hogy Velünk voltatok és drukkoltatok!
Nagyon jó egészséget és gyönyörű kisbabát kívánok mindenkinek!
PUSZI!
2008. júl. 22. 21:32
8/8 anonim válasza:
Szia kerdezo!
Megkerdezhetem hogy azota hogy van a gyerek?
Lattam hogy azert eltelt mar par ev. Teljesen egeszseges?
Koszonom most en is aggodom nekunk 3,3 lett azert probalok informalodni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!