Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Magas tarkóredő eredményem...

Magas tarkóredő eredményem ellenére szülhetek egészséges babát?

Figyelt kérdés
2008. júl. 17. 08:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy szülhetsz, hiszen minden terhesség más. Ne keseredj el. Bebizonyosodott esetleg, hogy beteg a baba? Mert az, hogy magas lett a tarkóredő eredményed, még nem jelenti biztosan, hogy baja van a babádnak!
2008. júl. 17. 09:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Mennyire magas? Mindenképp csináltass amniocentézist! Ha ott minden rendben, akkor megnyugodhatsz. Csak az a baj, hogy nagyon veszélyes... Áh, nem tudom, mit csinálnék, de az Istenhegyi úton biztosan csináltatnék egy vérvételt és egy 4D ultrahangot. Asszem 28 ezer ft körül van, de a vérvétel 4markeres, ha jól tudom. Volt már rá példa, hogy a magas tarkóredő eredmény ellenére egészséges baba született.
2008. júl. 17. 11:33
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Biztosan el tudjátok képzelni, mennyire aggódunk.... 4,5 mm volt az érték.

Épp ezért, vállalva a kockázatot megcsináltattam a CVT-t. Kedden lesz eredmény. Ott 100% biztonsággal kimutatható a kromoszómarendellenesség.

Még bizakodunk!!!

2008. júl. 17. 12:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem jól írtam, nem amniocentezist, hanem korionboholy mintavételt csináltak. Az is hasonló, csak korábban szolgáltat eredményt, így nem kell olyan sokáig bizonytalanságban lennünk. (12. hétben vagyok.)
2008. júl. 17. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Drukkolok, majd ha gondolod írd meg, mi lett Veletek!
2008. júl. 17. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Én pedig a 2. válaszoló vagyok, én is drukkolok! Ez nem is olyan nagyon magas eredmény. Légyszi írd meg majd, hogy mi volt, persze minden rendben lesz!
2008. júl. 22. 10:50
 7/8 A kérdező kommentje:

Jaaaaj! (ez egy nagy sóhaj volt!)

Meglett az eredmény, kromoszómarendellenességet kizárta.

És Csináltak ismét UH-ot is. Képzeljétek! 1,5 volt a tarkóredő. Alig hittünk a szemünknek!

Sokat nőtt is egy hét alatt. Olyan kis ficánkolós volt:-)

Ja! És XX kromoszóma=kislány:-)

Köszönöm, Nektek, hogy Velünk voltatok és drukkoltatok!

Nagyon jó egészséget és gyönyörű kisbabát kívánok mindenkinek!

PUSZI!

2008. júl. 22. 21:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia kerdezo!

Megkerdezhetem hogy azota hogy van a gyerek?

Lattam hogy azert eltelt mar par ev. Teljesen egeszseges?

Koszonom most en is aggodom nekunk 3,3 lett azert probalok informalodni :)

2013. szept. 10. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!