Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2.8 mm-es tarkóredő vastagságo...

2.8 mm-es tarkóredő vastagságot mértek 12+1 hetes terhesen. A véreredményre még várok. Van remény, hogy egészséges? Volt, akinek egészséges babája született ilyen eredménnyel?

Figyelt kérdés

2015. máj. 5. 15:40
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kedves utolsó válaszoló, nagyon örülök az egészséges kislányodnak! Pont ilyen történetekre van szükségem most :) Köszönöm!

Közben ma bejelentkeztem a géndiagnosztikai központba, úgyhogy pár nap múlva lesz még egy eredményem, és többet tudunk.

Remélem jönnek még biztató történetek :)

2015. máj. 6. 16:39
 12/33 anonim ***** válasza:

Te gúnyolódol...nem vagyok kakaska ;)

Főleg a nyaki redő vastagságából az én dokim igenis megmondta higy mind a 3 gyerekünk egészséges lesz...azok is lettek.

e kettőt együtt nézte.de a nyaki redő nagyságáról is írtam nem csak az orról..

2015. máj. 7. 18:08
 13/33 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajnos rossz híreket kaptunk ma.

Orrcsont látható. combcsont az orvos szerint rendben, azonban a tarkóredő tovább nőtt és a kombinált tesztem pozitív lett. :(

Hétfőn chorionbiopszia lesz :((

2015. máj. 8. 14:54
 14/33 anonim ***** válasza:
Nyugi , meg ezek is csak jelek, de ettől még lehet teljesen egészséges. A biopszia nem fáj, ha utana 1-2 hetet pihensz akkor baj sem lehet.
2015. máj. 8. 15:38
 15/33 A kérdező kommentje:

Sajnos annyira rossz az arány, hogy most teljesen kibuktam...reményt vesztettem, de nagyon köszönöm a biztatást.

A biopszia fájdalmától nem is félek, csak féltem a kicsit :(

De másrészt tudnunk kell,mi a helyzet, mert megőrülünk a férjemmel.

2015. máj. 8. 16:03
 16/33 anonim ***** válasza:

Hol csinálják? Sztk alapon 3-4 hét mire van eredmény. Mi az istenhegyi klinikán voltunk, 4 nap alatt volt eredmény. Igaz 65e ft, de nem 1 hónapnyi agybaj.

Nyugi, nem lesz baj ... Nekem is rossz volt a kombinált teszt eredménye, most itt szuszog rajtam teljesen egészségesen.

2015. máj. 8. 19:32
 17/33 anonim ***** válasza:

Mennyi lett az arány? És a tarkóredő? Véreredmények?

Nagyon-nagyon szorítok én is!!!

2015. máj. 8. 22:33
 18/33 A kérdező kommentje:

Istenhegyire megyünk mi is. Elvileg 4-5 nap az eredmény,azt mondták.

Eredmények:

Free- b-hcg: 1,28 MoM

Papp-A: 0,53 MoM

Azt mondták, ezek tipikusan down-ra utaló eredmények.

Ezért a kockázat:

down-szindróma: 1:7!!!!! (szörnyű leírni is)

edwards-sz.: 1:831

patau-sz.: 1:411

14% az esély arra, hogy down-os a baba :(

Egész éjjel nem aludtam, alig tudom felfogni.

Néha bizakodom, legbelül úgy érzem, nincs baj, de az eredmények mégsem ezt mutatják.

Aki volt az Istenhegyin biopszián, milyen volt? Fájdalmas, mennyi idő kb.? Erről a vizsgálatról is olyan sok rosszat olvastam, már teljesen bizonytalan vagyok, de muszáj megcsináltatni az orvosok szerint.

2015. máj. 9. 11:17
 19/33 A kérdező kommentje:
Ja, a tarkóredő: 3,8 mm, de volt olyan rész,ahol 5,1!!! :(( ezzel a magas értékkel számoltak.
2015. máj. 9. 11:18
 20/33 anonim ***** válasza:

15 perc a vizsgálat (uh&mintavétel), utána 15-20 percet pihensz és mehetsz. Nem fáj, ezt irtam is.

Nézd inkabb azt hogy 86 % az esély hogy nem beteg ... Azért drukkolok, átéltem én is, tudom mit érzel. Irj majd.

16,

2015. máj. 9. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!