Kell aggódnom? Nem kellett volna már éreznem a mozgást?
18 hetes kismama vagyok és még nem éreztem mozogni a babát.
Elég nagy már a pocim, tehát nem lehet egy kis apróság, és még sem érzem. Bár az az igazság, hogy nem is van sok lehetőségem feküdni és figyelgetni.:(
Szia!
Nekem is pont ez a bajom. 18h vagyok én is és én fekszek is elég sokat, még sem érzem még. Első baba, és már annyira szeretném érezni. Bár azt mondják hogy vki csak a 20-22 hét körül érzi meg. K
szia!
Ne aggódj,én is csak a 20-21.héten kezdtem el érezni,és akkor is olyan "mintha"érzésem volt,nem voltam biztos benne.főleg,ha a lepény a mellső falon tapad,még az is felfog a mozgásból.először olyan kellemes buborékokat éreztem a pocim alsó részén,aztán ahogy nő a bébi,lesz egyre intenzívebb.most már ha rúg 1-1 emberesebbet a kiscsaj,az meg kifejezetten fáj.érezni fogjátok hamarosan,őrült jó dolog.:)boldog babavárást!
37+1 hetes kismamzi
Nekem is a 20.héten kezdett el mozogni,most meg kinyomja az oldalamat!!
30hkm
Én az első babámat "csak+ 21 hetesen éreztem először.
Másodikat elég korán már 16 hetesen:-)
Ne aggódj, minden rendben van nagyo sok mindenen múlik, mikor érzi meg a kismama a babamozgást!!
21-hetes kismama:-)
Nem kell aggódni, én határozottan a 21. hétben éreztem a babóm. Általában a 18-22 hét között érzik először a legtöbben, de ettől vannak eltérő esetek. A hasam egyébként nekem is viszonylag nagy volt.
25 h km
Sziasztok!
Ne aggódj ez még belefér! Én 19 hetesen kezdtem el érezni akkor már tuti volt hogy az a kisfiam.És utána már minden nap éreztem, és egyre intezívebben, egyre többször.Nekem nem volt nagy hasam, pontosabban mert van rajtam felesleg rendesen,még egyáltalán nem látszott hogy nőtt volna a pocim.Egy-két hét mulva kezdték mondani hogy már mintha nőtt volna a hasam.
Jó babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!