Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kell aggódnom? Nem kellett...

Kell aggódnom? Nem kellett volna már éreznem a mozgást?

Figyelt kérdés

18 hetes kismama vagyok és még nem éreztem mozogni a babát.

Elég nagy már a pocim, tehát nem lehet egy kis apróság, és még sem érzem. Bár az az igazság, hogy nem is van sok lehetőségem feküdni és figyelgetni.:(

2010. febr. 23. 08:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is pont ez a bajom. 18h vagyok én is és én fekszek is elég sokat, még sem érzem még. Első baba, és már annyira szeretném érezni. Bár azt mondják hogy vki csak a 20-22 hét körül érzi meg. K

2010. febr. 23. 08:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Én múlt hét csütörtökön voltam a nődokimnál és ő már kérdezte tőlem, hogy van e magzatmozgás. Azt mondta nem baj még egy-két hétig. Na azóta izgulok:)
2010. febr. 23. 08:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Ne aggódj,én is csak a 20-21.héten kezdtem el érezni,és akkor is olyan "mintha"érzésem volt,nem voltam biztos benne.főleg,ha a lepény a mellső falon tapad,még az is felfog a mozgásból.először olyan kellemes buborékokat éreztem a pocim alsó részén,aztán ahogy nő a bébi,lesz egyre intenzívebb.most már ha rúg 1-1 emberesebbet a kiscsaj,az meg kifejezetten fáj.érezni fogjátok hamarosan,őrült jó dolog.:)boldog babavárást!

37+1 hetes kismamzi

2010. febr. 23. 09:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a 20.héten kezdett el mozogni,most meg kinyomja az oldalamat!!

30hkm

2010. febr. 24. 08:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én az első babámat "csak+ 21 hetesen éreztem először.

Másodikat elég korán már 16 hetesen:-)

Ne aggódj, minden rendben van nagyo sok mindenen múlik, mikor érzi meg a kismama a babamozgást!!

21-hetes kismama:-)

2010. febr. 28. 17:23
 6/9 anonim válasza:
100%
Én a 22. hetet kezdtem épp, én is csak a 19. hét körül kezdtem érezni. Szintén első baba, mondjuk addig meg hasam sem nagyon volt, tehát én még azon is aggódtam plusz köröket. De aztán szépen lassan beindult a has is, meg a mozgás is. De engem is mindenki az ilyen kérdésekkel kergetett az őrületbe, hogy érzem-e már, de az orvos megnyugtatott, hogy az első terhességnél később jön a felismerés, a mozgás felismerése, mert nem is egészen értem, hogy mit is kellene érezni.
2010. febr. 28. 23:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Én 17+6 kezdtem érezni éjszaka!De csakis azért,mert 5 év után lettem terhes és én aztán mindent figyeltem.Veszélyeztetett voltam,így egész nap más dolgom sem volt,csak figyelni:))
2010. márc. 1. 11:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódni, én határozottan a 21. hétben éreztem a babóm. Általában a 18-22 hét között érzik először a legtöbben, de ettől vannak eltérő esetek. A hasam egyébként nekem is viszonylag nagy volt.

25 h km

2010. márc. 1. 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ne aggódj ez még belefér! Én 19 hetesen kezdtem el érezni akkor már tuti volt hogy az a kisfiam.És utána már minden nap éreztem, és egyre intezívebben, egyre többször.Nekem nem volt nagy hasam, pontosabban mert van rajtam felesleg rendesen,még egyáltalán nem látszott hogy nőtt volna a pocim.Egy-két hét mulva kezdték mondani hogy már mintha nőtt volna a hasam.

Jó babavárást! :)

2010. márc. 1. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!