Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt ilyen valakinek? Aggódnom...

Volt ilyen valakinek? Aggódnom kéne? 10 hetes vagyok

Figyelt kérdés

Ma ahogy fordultam meg az ágyban egy erős, éles fájdalom nyilalt a méhemben. Nagyon fájt! :(

Ez pár órája volt, azóta nem volt több ilyen, nem vérzek, nem görcsölök, de érzem, hogy van méhem és icipicit szurkál is, de egyáltalán nem vészes. Aggódnom kellene?

2011. nov. 14. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nyúlnak a méhszalagok, de ha nem nyugszol meg, kérdezz rá a védőnőnél vagy az orvosnál!!!
2011. nov. 14. 16:12
 2/7 anonim ***** válasza:
lehet hogy csak rosszul fordultál és meghuzodott a mehszalag.csak más baj ne legyen szorítok
2011. nov. 14. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Hányadik terhességed?Nem valószínű,hogy aggódnod kellene de a megnyugvás érdekében inkább keresd fel a nőgyógyászod.Nekem akkor volt ilyen ha megemeltem magam.Ez az az időszak mikor rengeteget kell pihenni.Próbálj Te is minél többet.Egy három gyermekes anyuka.
2011. nov. 14. 16:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Valóban nem tudok olyan sokat pihenni, mert második baba. Van egy másfél éves kislányom... Az elsővel nem emlékszem ilyen éles fájdalmakra, viszont vele meg veszélyeztetett voltam a 4. hónaptól, sokat görcsöltem. :( Most nem görcsölök, csak ilyen "parázos" vagyok... :) Jobb félni alapon. :)
2011. nov. 14. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Amikor kb ennyi idős terhes voltam, nekem is voltak ilyen panaszaim, volt hogy naponta többször is. Nálam nem történt semmi baj.

30hkm

2011. nov. 14. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott lenni, főleg ha rosszul fordulok. Már az első terhességem során is voltak ilyenek, és most is elő-elő fordul. Akkor pillanatnyilag nagyon rossz érzés, de szerencsére hamar elmúlik és nincs semmi baj. 13 hetes vagyok a másodikkal.
2011. nov. 14. 19:19
 7/7 agleh ***** válasza:

Nem kell aggódnod,ez természetes dolog.Nekem is volt ilyen de idővel elmúlt.

15 hetes

2011. nov. 15. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!