Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért kell a terhes nőknek az...

Miért kell a terhes nőknek az orvosok összes szemétségét és az összes - többnyire fölösleges - vizsgálatot és macerálást elviselniük? Hogyan lehet kibújni ezek alól? Ötleteket kérek!

Figyelt kérdés
2015. máj. 4. 14:45
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
29/29-nek: Te is azok közé tartozol, akik túl nagy szerepet tulajdonítanak az orvosnak. "Az orvos fellépésére szükség van, ez is a a cirkuszi parádé része, amiért majd megkapja a "jól megérdemelt" pénzét."
2015. máj. 4. 16:13
 32/43 anonim ***** válasza:

"29/29-nek: Te is azok közé tartozol, akik túl nagy szerepet tulajdonítanak az orvosnak. "Az orvos fellépésére szükség van, ez is a a cirkuszi parádé része, amiért majd megkapja a "jól megérdemelt" pénzét.""

Nagyon tévedsz. Elvi okokból SOHA nem adnék és nem is adok pénzt orvosnak, mert azért fizetem a tb-t, hogy ellásson cserébe. Nem kérek plusz szolgáltatást, ne rajongjon körbe, csak tegye a dolgát, és csókolom.

Ami plusz szolgáltatást mégis kérek majd szülés után, az a VIP szoba, de azt megfizetem hivatalosan, hogy ne kelljen idegenekkel egy légtérben lennem.

De se nem lesz fogadott dokim, se nem fogok egyiknek sem fizetni azért, ami a MUNKÁJA.

Nekem sem hiányzik a kórházi légkör, de eszembe se jutna otthoni szülést bevállalni, ennyire nem lehetek önző.

2015. máj. 4. 16:19
 33/43 A kérdező kommentje:

32-esnek: Őszintén kívánom, hogy legyen szerencséd!

Kérdezz azért utána, hogy szokott-e kérni valamit ez az orvos, nehogy hátrányod legyen belőle!

2015. máj. 4. 16:33
 34/43 anonim ***** válasza:

"Kérdezz azért utána, hogy szokott-e kérni valamit ez az orvos, nehogy hátrányod legyen belőle!"

Nem lesz fogadott orvosom, annál szülök, aki épp ott lesz, az viszont nem fog semmit sem kapni. Meg nem hagyhatnak halni a szülőasztalon, olyan nincs.

Én nem félek. Ha húzzák majd utólag a szájukat, és nem járnak "büntiből" a nyakamra, annál jobb nekem. :)

2015. máj. 4. 17:13
 35/43 anonim ***** válasza:
2 éve szültem (Bp. MÁV kh.) nem fogadott, ügyeletes orvosnál! Összesen 3x vizsgált kézzel. 1. mikor bementem 5 perces fájásokkal 2. mikor burkot repesztett az ujjával tartotta a babám beékelődött fejét, hogy a magzatvíz ki tudjon folyni 3. mikor a tolófájások jöttek. Már bocsánat de én pont lesz.rtam, hogy ki mit csinál velem akkora fájások közepette, magamnál sem voltam teljesen. Apa mondta utólag (mikor már itthon voltunk), hogy jöttek be medikusok is szülés közben! Ráadásul meg is kérdeztek hogy bejöhetnek-e. Na ennyire érdekelt engem bármi akkor. Ja és senkinek nem adtam egy fillért sem, mégis bejött hozzám a doki, hogy minden rendben van-e mert szana-szét repedtem és elég sokáig varrtak.
2015. máj. 4. 17:46
 36/43 anonim ***** válasza:
na ez az,hogy szanaszét repedtél :-( ezt fogadottal kapásból megúszod. nekem lazító olajat használt vagy egy egész üveggel,így hiába volt nagy baba,nem repedtem. azért az se mindegy,hogy 1 hét múlva vígan elvagy,vagy össze vagy fércelve
2015. máj. 5. 08:16
 37/43 anonim ***** válasza:
Olajozták nekem is, meg "masszírozta" vagy mit csinált... alapvetően gátvédelem lett volna. Csak a babám erősebb volt. Végül gátmetszés lett, és belül repedtem szét. Másfél óráig varrtak, majd 3 napig kötelező jegelés (mindig hozta a nővérke a jeget)! Így egy hét után már semmim nem fájt.
2015. máj. 5. 08:25
 38/43 anonim ***** válasza:

Ne nyúlkáljon orvos??? Úristen!

Hát engem meg vizsgáljon orvos, igenis nyúlkáljon!!! Ha idő előtt kinyílik a méhszáj, akkor jó lenne ha tudnék róla, és kórházban lennék az esetleges koraszülés miatt! Persze, jöhet a gyerek korábban a mezőn is, ahol nem nyúlkál az orvos... Csak ott valószínűleg PIC, inkubátor és gyerekorvos sem lesz, nem csak nem nyúlkáló nőgyógyász... Atyaég!!!

2015. máj. 5. 12:28
 39/43 anonim ***** válasza:
Tudod mi az Atya ég? Az, hogy a fejekben még mindig az van, hogy csak kézzel lehet megállapítani a méhszáj állapotát. Tévedés, jó uh készülékkel is látni és nem kell felnyúlni hozzá. Csak ehhez képeznie kell magát a dokinak!
2015. máj. 5. 12:33
 40/43 anonim ***** válasza:
ja értem. nem semmi,hogy így használt a jég rá
2015. máj. 5. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!