Miért kell a terhes nőknek az orvosok összes szemétségét és az összes - többnyire fölösleges - vizsgálatot és macerálást elviselniük? Hogyan lehet kibújni ezek alól? Ötleteket kérek!
"29/29-nek: Te is azok közé tartozol, akik túl nagy szerepet tulajdonítanak az orvosnak. "Az orvos fellépésére szükség van, ez is a a cirkuszi parádé része, amiért majd megkapja a "jól megérdemelt" pénzét.""
Nagyon tévedsz. Elvi okokból SOHA nem adnék és nem is adok pénzt orvosnak, mert azért fizetem a tb-t, hogy ellásson cserébe. Nem kérek plusz szolgáltatást, ne rajongjon körbe, csak tegye a dolgát, és csókolom.
Ami plusz szolgáltatást mégis kérek majd szülés után, az a VIP szoba, de azt megfizetem hivatalosan, hogy ne kelljen idegenekkel egy légtérben lennem.
De se nem lesz fogadott dokim, se nem fogok egyiknek sem fizetni azért, ami a MUNKÁJA.
Nekem sem hiányzik a kórházi légkör, de eszembe se jutna otthoni szülést bevállalni, ennyire nem lehetek önző.
32-esnek: Őszintén kívánom, hogy legyen szerencséd!
Kérdezz azért utána, hogy szokott-e kérni valamit ez az orvos, nehogy hátrányod legyen belőle!
"Kérdezz azért utána, hogy szokott-e kérni valamit ez az orvos, nehogy hátrányod legyen belőle!"
Nem lesz fogadott orvosom, annál szülök, aki épp ott lesz, az viszont nem fog semmit sem kapni. Meg nem hagyhatnak halni a szülőasztalon, olyan nincs.
Én nem félek. Ha húzzák majd utólag a szájukat, és nem járnak "büntiből" a nyakamra, annál jobb nekem. :)
Ne nyúlkáljon orvos??? Úristen!
Hát engem meg vizsgáljon orvos, igenis nyúlkáljon!!! Ha idő előtt kinyílik a méhszáj, akkor jó lenne ha tudnék róla, és kórházban lennék az esetleges koraszülés miatt! Persze, jöhet a gyerek korábban a mezőn is, ahol nem nyúlkál az orvos... Csak ott valószínűleg PIC, inkubátor és gyerekorvos sem lesz, nem csak nem nyúlkáló nőgyógyász... Atyaég!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!