Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A "nem tudtam, hogy terhes...

A "nem tudtam, hogy terhes vagyok" c. műsorban hogy nem tudják, hogy terhesek? Miért nem nő a pocakjuk a nőknek, és miért menstruálnak közben?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 12:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az indokokat mindig részletesen kifejtik a végén, hogy z adott nő miért nem vette észre. Kinek mi az oka, van aki gyógyszerszedés miatt, betegségek miatt (azonos tünetek), ki miért.
2013. ápr. 12. 12:31
 2/11 anonim ***** válasza:
nézd meg a műsort:) van fent egy-két rész yt-on, elmondják benne.
2013. ápr. 12. 12:33
 3/11 anonim ***** válasza:
42%

Már amennyi igaz lehet belőle !

Egy kicsit azért kivan élezve az biztos .

Egy orvos ,hogy ne vegye észre a hat hónapos magzatot mikor pl hasi fájdalommal hozzá fordult egy nő ,na az már érdekes. :))Meg persze olyan sincs ,hogy tök laposan szülni megy . Más a kicsi pocak és más az is ,hogy az égvilágos semmi sem látszik.És ami még extra furcsa ,hogy hogy nem vette észre valaki ha mozog a baba . ??:))

Négy gyermekem van ,és elsőre igen fiatalon babáztam amellett mesiztem pár hónapig és akkoriban vékonyka is voltam ,de mégis már az első orvosi vizsgálat elött érzékeltem ,hogy élet van bennem !

2013. ápr. 12. 12:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Na és az is fura, hogy ennyi eset van...mert én sok részt láttam, kicsit hihetetlen. De főleg az, hogy tényleg nem nő meg a hasuk.
2013. ápr. 12. 12:51
 5/11 Kései Sirató ***** válasza:
Például amikor valaki szoptat, főleg az első hónapokban egyáltalán nincs mensese. Azonban így is van esély a teherbe esésre. Anyu úgy lett terhes velem, hogy a tesómat szoptatta, nem védekezett,mert a szoptatás kb. 80 %-os védelmet jelent, és úgy volt vele, hogy kicsi az esélye a terhességnek, ha meg mégis, akkor jön a tesó, hát jöttem én. Anyu nem bánta, ugyanakkor 4 hónapos terhesen vette észre. Nem volt hányingere, de a 4 hónapban észrevette így is, hogy valami nem stimmel.
2013. ápr. 12. 12:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem van ismerősöm, aki azt mondta, 6 hónapos koráig nem vette észre hogy terhes. Szerintem mivel nem az első gyereke, és tisztában kell lennie a dolgokkal, ami a terhességgel jár, csak magának sem merte bevallani hogy megint gyereke lesz.Vagy félt a környezete reakciójától.6 hónaposan azért már elég jól rugdos...

Szerencsére egészséges gyereknek adott életet.

2013. ápr. 12. 12:55
 7/11 anonim ***** válasza:
62%

Ha az ember nagyon nem figyel magára és bele van feledkezve a gondjaiba akkor lehet ám hogy egy darabig nem veszi észre (hogy VÉGIG nem tűnik fel azt kizártnak tartom azért)

Nekem pl. az első két babám után (rosszullét, hányinger, puffadás mellfájdalom minden finomság 6 hetes kortól) a harmadik babám védekezés mellett lett, mivel a ciklusom összevissza van/volt (pajzsmirigy gondom van és hormonálisan se voltam oké) nem tűnt fel és nem aggódtam különösebben mikor nem jött meg , amikor teherbeestem akkor épp arcüreggyulladásom volt majd elkaptunk a gyerekekkel együtt egy ovis családi hányós hasmenőst. Mire kijöttünk belőle semmi bajom se volt.

A legnagyobb gyerekemnek egy komoly krónikus betegsége jött elő akkortájt azt se tudtam hova szaladjak mit csináljak, tök ideges voltam feszült, és terhes tünetem semmi! 12 hetesen voltam nőgyógyásznál a hormon gondok miatt és majd lefordultam a vizsgáló asztalról mert ott figyelt a 12 hetes baba!! De ha akkor se megyek nőgyógyhoz (mert mint írtam tünetem semmi) akkor lehet csak úgy 16-17.hét táján veszem észre mikor megmozdul. Ha ezt nekem vki meséli, nem hiszem el, de megtörtént velünk is.

2013. ápr. 12. 13:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia! En magam miatt tartom hihetonek. Nekem 1 evben egyszer jott meg max ketszer (pajzsmirigy). Ez az egyik amiert nem tunt fel, parommal nem vedekeztunk mert nekem ugyse lehet babam, felesleges penz kidobas.

Triumph melltartokat hordtam munkamat ott hagytam egyebb okokbol tartalekbol es az eladott kocsimnak az aran eltem melltartoim tonkre mentek normalisra nem volt penz irany a kinai. Vettem 3-4 darabot de ahogy hordtam eszre vettem hogy nagyon fajnak a melleim megfogtam mindet mert felidegesitett a szar kinai melltarto bevagtam a kandalloba es 40 fokban nyaron begyujtottam vele... Anyumek allatokat tartanak en nagyon finnyas vagyok a szagokra es reggelente kellett kijarjak hozza segiteni mert neveloapamek nem voltak itthon jo egy hetig csak keso estere... Akkor kezdett kijonni ez a rosszullet es ezt azzal magyaraztam hogy a tehenezes nem nekem valo es valoszinu ettol forog a belem a tejszagtol meg mindig is undorodtam.

Gyozkodtek az itthoniak hogy talan kene egy tesztet csinalni mert mi van ha... Megcsinaltam negativ lett na mondon a szokasos...

Ra par napra megint az is negativ masnap megint es tobb mint masfel honappal az utolso menstruacio utan lett a tesztem pozitiv.

Nekem a kezembe volt a papirom hogy nekem gyerekem normalis uton sose lesz. A tesztet se hittem el 11 hetesen kerultem eloszor dokihoz...

Az elso mozgasokat is biztos megmagyaraztam volna magamnak belmozgassal, a pisilesre meg azt mindtam hogy mert allandoan megy az a rohadt klima azert kell 10 percenkent pisiljek mert megfaztam... A rugdosas erzes nalam sose volt... A fiam ugy el tudott bujni hogy 2-3 naponta jartam a dokihoz hogy ez a gyerek meg se mozdul.. Egedzseges, semmi baja iszonyat gyorsan fejlodott csak o bujkalt... Anyumnak is csak egyszer tudtam megmutatni a mozgasat, az nst meg kinszenvefes volt... Hiaba lokdostek a hasam meg nyomkodtak, meg se mozdult. 42 hetre szuletett a 36. Hettol azert tudtam higy jol van mert sok eros paprikat ettem o meg mindig csuklott tole.

Ha engem parom es a csalad nem cseszeget nem jottem volna ra egyhamar.

2013. ápr. 12. 13:11
 9/11 anonim ***** válasza:
De mégsem a szüléskor derült ki,szóval ez is teljesen más !
2013. ápr. 12. 16:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Annyira nem hihetetlen. Az első terhességemnél, mi is a 18. héten tudtuk meg hogy terhes vagyok. egészen addig semmi tünetem nem volt, és ugyanúgy megjött a havim mint előtte. akkor viszont elkezdett folyni az előtej a melleimből és rohantam az orvoshoz. kiderült h terhes vagyok. nagyon megütött a hír. nem azért mert nem örültem neki, hanem mert beugrott rögtön h nehogy baja legyen a kisfiamnak mert addig nem tudtam h várandós vagyok és dohányoztam. aznap rögtön leraktam a cigit és szerencsére egy egészséges kisfiúnak adtam életet :)
2013. ápr. 12. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!