Miért kell a terhes nőknek az orvosok összes szemétségét és az összes - többnyire fölösleges - vizsgálatot és macerálást elviselniük? Hogyan lehet kibújni ezek alól? Ötleteket kérek!
nem a hormonkészítménytől ment el, hidd el, általában azok segítenek, hogy megmaradjon a magzat, sajnos ennek ellenére vannak menthetetlen esetek. Mellesleg a te érdekedben van ennyi vizsgálat, amelyek amúgy nem kötelezőek. a kedvességet megveheted egy magánorvosnál, pénzért, vannak sztk-s dokik is, ahol adottság, sajnos nem mindenhol, ugyanúgy ahogy a bolti eladók sem mind kedvesek, a postások sem egyformák, stb.
Szerintem próbálj pozitívabban hozzáállni az emberekhez, ők is máshogy fognak hozzád viszonyulni.
3. babankat varjuk. Az elsö kettövel Magyarorszagon laktunk, most Svedorszagban. 21 hetes vagyok es meg nem volt huvelyi vizsgalat, szerintem nem is lesz. Egy UH ajanlott, de mivel 35 feletti vagyok, igy kombinalt tesztet is csinaltak. Vedönö helyett szulesznöhöz kell jarni, de oda sem tul gyakran. Vervetel, vizelet, vernyomas amit ellenöriz. Eleinte fura volt, hogy nem vizsgalnak gyakrabban, pedig tervezett csaszarom lesz. De most mar örulök neki. A baba mereteit sem mondjak meg, csak, hogy minden rendben. Igy nem idegeskedik az ember, nem hasonlitgatom az elözö terhessegeim adataival. Gyönyöru 3D-s UH kepeket vszont adnak, azokat nezegethetjuk otthon.
Ha barmi panaszom van, a szulesznöt kell hivni, aki azonnal megprobal segiteni. Nekem tetszik ez a rendszer.
Igen, mosolygom rajta...valaki, aki terhes és fel van háborodva, hogy megvizsgálják...szemét orvos!
Ha meg nem tetszik, válassz olyan orvost, amelyik nem nyúlkál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!