Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért kell megvárni a 12...

Miért kell megvárni a 12 hetet, hogy elmondjuk a nagy hírt "Babát várok! "Babona? Lehet van benne valami de nekem ez így ne is haragudjatok de elég kevés magyarázat!

Figyelt kérdés
Az egyik oldalon ezt olvastam:A harmadik hónap végéig a progeszteron termelését a sárgatest végzi.A 12. héten a sárgatest elhal és szerepét a méhlepény veszi át.Amennyiben a két esemény nem egy időben következik be,akkor a progeszteronszint csökken,ami a méh összehúzódását eredményezheti.Innen ered,hogy csak a kritikus 3.hónap betöltése után szokták a párok nyílvánosságra hozni a babavárás tényét.Szerintete?
2015. máj. 1. 18:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok babádhoz :) Sok egészséget,boldogságot nektek :) Ha egészséges és a jó isten is vigyáz rá remélem az én kis gyönyörűm is itt fog szuszogni majd 30 hét múlva max :)
2015. máj. 3. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!