Mi lehet ez? Gomba? Magyarázat lent.
Figyelt kérdés
a szám szélén mindkét oldalon ki van pirosodva a bőr, mintha kifújta volna a szél, vagy kiszáradt volna. nem váladékozik, meg semmi, csak nagyon csúnya, és picit viszket. azt biztosan tudom, hogy nem herpesz, terhesség előtt 2-3 hetente kijött a számon, mióta terhes vagyok, azóta csak egyszer jelentkezett, viszont ez a szám szélén lévő izé egyre többször jön elő.
múltkor mikor védőnőnél voltam, mondta hogy ez valószínűleg gomba lesz, elég gyakori, és kenjem canestennel. hát lósz.rt (már bocsánat..) nem segít. ma vagy holnap délután megyek bőrgyógyászatra ezzel. de addig is kíváncsi vagyok a véleményetekre, valamint arra, hogy volt e valakinél ilyen, és mi segített az elmúlasztásásban?
2012. dec. 18. 11:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!