El sem hiszem? (magyarázat lent)
Itt fekszek az ágyban, a párom alszik, még a délutáni szieszta :)
Szóval itt ülök és elfogott egy érzés:
El sem hiszem, hogy kisbabát várunk! 10 hetesek vagyunk,de olyan hihetetlen, hogy pár hónap ás megváltozik az életünk, bár már most is! :)
En is ilyen voltam, a szuloagyon is ott fekudt rajtam a pici babam es azt mondtam magamban, most mar mindig itt leszel velem:D es ez hihetetlen...sokaig igy ereztem, mire megszoktam, hogy anyuka vagyok:D
Az elso legszebb pillanat, mikor megtudod, hogy ott van veled, a masodik, mikor a szuloagyon fekszik rajtad, a 3. mikor kimondja neked, hogy anya:D
Amit erzel teljesen normalis, az elsovel mindenki igy erez, aki varja a babajat:D Sok izgalmas dolog var meg rad, csodalatos elmeny, ugy erzed magad, mint Aliz csodaorszagban, es ez benne a leggyonyorubb, varazslatos utazas neked a parodnak es a babatoknak!
én is így voltam vele :)
a 3. válaszoló hozzászólását annyival egészíteném ki, hogy a második legjobb dolog (szerintem) az amikor először érzed mozogni :) csodálatos érzés.
nagyon boldog babavárást, és kellemes terhességet kívánok neked :)
29 hkm
Én igazából tudtam,hogy minden más lesz!Vártam,és már a pociban is imádtam a kisbabánkat.DE azt,hogy hogy lehet szeretni,és hogy ő már itt van velünk,lesz velünk örökre,minden egyes nap,minden percében,csak akkor fogtam fel mikor megszületett!:)
Azt pedig,hogy mennyire imádom,és,hogy mennyire örülök,hogy megszületett nem tudom szavakba önteni!Minden egyes nap,csak jobban szeretem:) De azt,hogy a kislányom,hogy az én gyerekem még most is furcsa.
6 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!