Van okom aggódni?

Figyelt kérdés
Január 13-án volt vetélésem . Megbeszéltük , hogy várunk fél évet még a babaprojekttel. Február 25-én megjött . Utána március 28-án . Viszont ebben a hónapban még nem jött meg .. van okom már parázni , vagy ???

2015. ápr. 28. 16:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
tyűha... hát az előzményektől függetlenül gratulálok,nagyon remélem rendben lesz minden!! Anyukámnak is volt 2 vetélése már,szóval ha közvetlenül nem is,de át tudom érezni milyen lehetett akkor és most is neked/nektek :S Drukkolok,hogy megmaradjon a pici és egészséges legyen!!
2015. ápr. 28. 22:06
 12/14 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. Csak azt nem értem,hogy ha védekeztetek és minden oké volt,akkor,hogy sikerült. :O
2015. ápr. 28. 22:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Nemtudom , hogy jött össze , akkor ezek szerint mégis kellett , hogy legyen valami bibi ami felett elsiklottunk . :)
2015. ápr. 29. 06:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát igen,akkor volt. De nem baj...most ez lehet nagyon hülyén fog hangzani,mert nem mindenki hisz ezekben,de mindennek oka van. Lehet,hogy annak a picinek most kellett megfogannia valami miatt. Sose lehet tudni. :) A párod mit szólt?
2015. ápr. 29. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!