Van okom aggódni?
Figyelt kérdés
Január 13-án volt vetélésem . Megbeszéltük , hogy várunk fél évet még a babaprojekttel. Február 25-én megjött . Utána március 28-án . Viszont ebben a hónapban még nem jött meg .. van okom már parázni , vagy ???2015. ápr. 28. 16:25
1/14 anonim válasza:
Ha akarsz parázhatsz, nekem mindegy. Védekeztek?
2/14 A kérdező kommentje:
Igen , óvszerrel . mindig ellenőriztük.
2015. ápr. 28. 16:30
4/14 anonim válasza:
Simán lehet,hogy csak ez a front kavart be. Elég érdekes az időjárás mostanában. Ha képes koraszülést okozni,akkor megkavarhatja a menstruációt is. Egy sima felfázás vagy megfázás is meg tudja borítani az egészet,akkor ez is.
5/14 A kérdező kommentje:
Én nemtudom , de soha nem volt még velem ilyen ! biztos ami biztos pár nap múlva veszek tesztet ha nem jön meg . :)
2015. ápr. 28. 20:42
6/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok,igen az a legjobb megoldás. :) Egyébként nekem sem volt ilyen,az első menstruációmtól kezdve mindig óramű pontossággal jött meg. Aztán kb. 2 éve elkezdett rendszertelenül megjönni,hol megjött,hol nem,hol csak késett,stb. Szóval én már semmin sem lepődnék meg :D
7/14 A kérdező kommentje:
Érdekes dolog :) Tesómnak is hasonló helyzet volt .. mindig pontosan jött meg neki , 24 éves kora óta pedig összevissza.. hol 28 napos hol 33 napos a ciklusa :)
2015. ápr. 28. 21:25
8/14 anonim válasza:
Igen,hihetetlen mennyi minden meg tudja kavarni. Nekem is ebből volt a galiba. Mert 33 napos ciklusaim voltak,de a doki 28 napossal számolta ki a fogantatást. És mivel akkor nem voltam együtt a párommal,nem értette szegény,hogy ez,hogy lehet. Aztán rájöttünk,hogy hoppá,itt lehet a bibi. 33 napossal már kijött amikor a doki is átszámolta. :D
9/14 A kérdező kommentje:
Közben beszéltem a tesómmal , átjött és hozott egy terhességi tesztet .. Pozitiv. Hát nem tudom egyenlőre még hogy sirjak vagy nevessek ..
2015. ápr. 28. 21:54
10/14 A kérdező kommentje:
3. baba ..
2015. ápr. 28. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!