Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van okom aggódni az unokatesóm...

Van okom aggódni az unokatesóm miatt?

Figyelt kérdés

Most 3 hónapos terhes.Ruha nélkül egész nagy pocija van ahhoz képes hogy csak 3 hónapos.Farmerben jár és alig tudja összegombolni de le nem venné.Csak farmernadrágokat hord.Annyira elnyomja a hasát hogy ha fel van öltözve semmi nem látszik.Viszont a minap mondta nekem hogy alig tud már ülni mert nyomja a hasát a nadrág.Félek hogy árt ezzel a picinek.

Dolgozik is.Szociális gondozó és ápoló.Öregeket emelget meg minden.

Hason alszik.Vedeli a kávét.Fogyókúrázik.Alig eszik valamicskét.

Mi lesz így a babával? Én mit tehetnék érte.Amúgy ő is 20 éves mint én.

2015. márc. 30. 23:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Van
2015. márc. 31. 00:25
 2/2 anonim válasza:
kérdezd már meg tőlle hogy minek vállalt gyereket??vagy ha nem akarja akkor miért nem vetette el az elején?szted normális az unoka tesós mert szerintem nagyon nem az sőt egy idióta!!!
2015. ápr. 1. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!