Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem vállalom a terheléses...

Nem vállalom a terheléses cukorvizsgálatot. Jogom van nemet mondani?

Figyelt kérdés
Tudom gyáva vagyok, de elegem van a szúrkálásból. Három éve a tesómnak még nem kellett terhesség alatt ezen átesnie. A terhesség elején csináltak vércukor vizsgálatot, amikor is egy órával elötte zsemlét és tejet kellett reggelizni. Annak az eredménye 4,6 lett. A terhelésest nálunk glükozzal csinálják és négyszer szúrnak. Nem túlzás ez egy kicsit? Úgy döntöttem, hogy ezt a vizsgálatot kihagyom. Az első eredmény nem számít?
2010. febr. 22. 06:42
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Minden dolog elől elfutsz ami kellemetlen? Hogy akarsz így szülni? Császárral, altatásban, vagy hogy? A gyereked nem félted hogy valami baja lesz, a te gyávaságod miatt nem vesznek észre valamit ami veszélyes lehet rá?
2010. febr. 22. 16:12
 32/42 anonim ***** válasza:
66%
Császárba menekülni?! Téged sem műtöttek még :)
2010. febr. 22. 16:16
 33/42 anonim ***** válasza:
Hát az nem biztos, de úgy tudom sok terhes azt hiszi hogy a császár könnyebb. És könnyebb is amikor szülsz csak utána nem, ezt viszont nem fontos mert ők a legközelebbi, ismert fájdalomtól félnek.
2010. febr. 22. 16:21
 34/42 anonim ***** válasza:
51%
Inkább vajúdnék mégegyszer x órát, minthogy a császár utáni fájdalmat érezzem napokig... Én következő szülésnél a könnyebbik utat választanám és hüvelyi úton szülnék..., lehet gyáva vagyok.
2010. febr. 22. 16:23
 35/42 anonim ***** válasza:
51%

15.27-es vagyok és a 16.12-esnek azt válaszolom, hogy én is rettegek a tűtől és a fájdalomtól és igen, én is császárt szeretnék altatásban. Ez miért olyan nagy probléma ilyen sok embernek? Mindenkinek más a fájdalomküszöbe, nekem pl nagyon alacsony, és ezt elismerem. Ettől még szeretnék babát és ugyanúgy várom a csöppséget, mint minden más kismama.

Az lenne jó, ha megértenék azok, akik nem félnek, hogy ez a mérhetetlen félelem betegség. És nem csak hiszti.

Bocsánat az offért.

2010. febr. 22. 18:50
 36/42 anonim ***** válasza:
0%
Akkor miért nem próbálsz meggyógyulni? Ha ennyire félsz a fájdalomtól az a kisbabád is veszélyeztetheti.
2010. febr. 22. 18:57
 37/42 anonim ***** válasza:

18:50-es Válaszolónak írom, hogy a császár jobban fáj :(

Egyébként megértelek, az egy "kiszámítható" folyamat és fájdalom, tehát ilyen szempontból tényleg jobb.

2010. febr. 22. 19:35
 38/42 anonim ***** válasza:
65%
Egyetértek az utolsóval,18:50-es,van egy rossz hirem,nem a könnyebb út a császár!
2010. febr. 22. 19:40
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

18.57-nek: hidd el, én konkrétan azon vagyok, hogy kigyógyuljak a fóbiából. A kérdezőnek írt korábbi válaszomban is ott van, hogy igenis bejelentkeztem pszichológushoz, hátha Ő meggyógyít vagy legalábbis segít. És ez tényleg nem hiszti, ez betegség. Valószínű ez a lelki gát volt az oka, hogy csak 31 évesen estem teherbe, annak ellenére hogy szinte mindig volt párkapcsolatom és sohasem védekeztünk.

A két utolsónak köszönöm, lehet hogy igazatok van és a császár sem könnyebb. Egyelőre még töprengek hogyan legyen, júniusig van még pár hetem dönteni. Higgyétek el, ez egy nagyon rossz érzés nekem is, és azon vagyok hogy legyőzzem saját magamat.

2010. febr. 22. 21:44
 40/42 anonim ***** válasza:
87%
Utolsónak: a szülés egy fájdalmas dolog, ami eltart mondjuk pár óráig. A császár után felébredsz és utána NAPOKIG nagy fájdalmaid lesznek. Hidd el, láttam a császáros anyukákat a szüléseim során. Felkelni is kínszenvedés volt nekik, több nappal szülés után is. Hát, nekem egyértelmű, melyik a kisebbik rossz. Remélem, ha császárod lesz, nem bánod meg utólag, mikor látod rohangálni a frissen szült anyukákat...
2010. febr. 22. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!