Baj, ha másik kórházban csináltatod a terheléses cukorvizsgálatot? Tehát nem abban a kórházban, ahová jársz. Bővebben lent
Én járok az egyik kórházba, ott intézték AFP-t, ultrahangot, és ott is dolgozik a nődokim. Területileg nem oda tartozom, csak hát a nődokim ott dolgozik
Azonban most a nődokim szabin van külföldön december közepéig.
Baj, ha másik kórházba megyek a cukorterheléses vizsgálatra? Vagy maradjak az állandó kórháznál.
Azért mennék máshová, mert beutalóköteles a vizsgálat és ha területileg illetékes körzetihez megyek, akkor nem biztos, hogy tud adni az adott kórházba beutalót, csak ahová tartoznék.
Köszönöm
24 hetes
nálunk a körzetiorvos konkrét intézménybe ad beutalót. lehet, hogy különböző helyeken máshogy van? ezt nem is tudtam.
-1.-
Az a legviccesebb, hogy a házidokim is szabin van. :)
De lehet, holnap lemegyek a helyettes dokihoz és tőle kérek. Fene se tudja, mit tegyek.
A korzeti doki nekem is es a gyerekeknek is mindig konkret helyre, intezmenybe ad beutalot, azt viszont en mondom meg, hogy hova szeretnem kerni, nem a korzetbe kell menni mindenkeppen.
Viszont nem baj, ha mashol csinaltatod a cukorterhelest, az a lenyeg, hogy a beutalo jol legyen kitoltve. A helyettes hazidoki tokeletes, o kiadja.
Az eredmenyt elkered (nalunk be kell menni szemelyesen, nem postaznak) es viszed legkozelebb a sajat nodokidhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!