Volt akinek a gyerekei között hasonló volt a korkülönbség?
Lányom 29 hónapos lesz, amikor megszületik a kistesója.
Kinek hogy fogadta a gyereke a tesót?Mesélnétek nekem, ha hasonló volt a korkülönbség?
2 év 8 hónap van az iker fiaim és a kicsi között.
Nálunk nem túl jól fogadták, de ez nem a kistesó felé csapódott le, hanem mindenki más felé.
Ahogy nőtt a hasam, úgy kezdtek elutasítani, és apához húztak. Őt hívták éjjel, ha felébredtek, stb. Ez szülés után elmúlt, és újra engem is akartak.
A kicsi kezdetben érdekes volt, mert hozott nekik ajándékot a kórházból, szóval a kistesó jó fej volt.
A látogatókat azonban nem viselték el, mindenkit megdobáltak, nagyszülőket, dédiket, védőnőt, pedig mindig úgy intéztem, hogy először a nagyokkal foglalkozzon mindenki. Hónapokig ez ment, nagyon nehéz időszak volt.
Aztán rendeződtek a dolgok.
3 gyerekem van, 31 illetve 29 hónap van közöttük.
A kicsik érkezése előtt és után is felbolydult a család élete. Hónapokig nagyon nehéz volt, most 1,5 éves a legkisebb, pár hónapja kezd rendeződni a kis lelkük.
Azt azért hozzátenném, hogy nálunk nem volt egyszerű eset a 3. gyerek érkezése: veszélyeztetett terhesség, több hét kórház, koraszülés után szintén több hét kórház, hazajövetel után rengeteg vizsgálatra hordás, pár hónapos korban újra kórházi kezelések, befekvések, .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!