Harom vagy ket ev az idealisabb korkulonbseg, egyaltalan jo e ha van hasonlo koru testver?
Hát ez nagyon a gyerekektől függ. Nálunk két év a korkülönbség, az első év szörnyű volt, a nagy elég későn érő típus, még nem beszélt, pelusos volt, amikor született a kicsi, és rettentően féltékeny volt. Konkrétan életveszélyes volt egy helyiségben magukra hagyni őket, képes volt bemászni a babához a kiságyba, és ott püfölni. Most már a kicsi is közel két éves, mostanában kezd jó lenni, már a legjobb barátok, egész nap együtt játszanak, öröm nézni, ahogy ragaszkodnak egymáshoz. Ennek ellenére én azt mondom, hogy ha előről kezdhetném, biztos, hogy nagyobb korkülönbséget hagynék köztük.
De ez az én saját tapasztalatom a saját gyerekeimmel. Sokan vannak, akiknek nagyon bejön ez a felállás, mert a nagy ügyes, értelmes, talán ők maguk is jobban csinálnak valamit, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!