Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem fog elmenni a babám?

Nem fog elmenni a babám?

Figyelt kérdés
5hetes kismama vagyok és 1hete kb. folyamatosan tompa görcsöket érzek a hasam alján. Nem erös,fájdalmas görcsöket csak egész kicsik,de mégis félek,hogy mitöl lehet ez. Az orvosom azt mondta,hogy semmi gond,kell szednem rá gyogyszert.
2010. febr. 21. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia,ne aggódj,ez normális.nálam is ugyanez volt,én magne b6ot kaptam,és egy idö után magától elmult.ne idegesekedj.

(Zsoka)

2010. febr. 21. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nyugalom, ez ilyenkor természetesnek mondható, kisebb mensi szerű szúrkák, görcsök.Ne ilyedj meg csak a méhed növekedésétől, a tested változásától van.Elkezdődött benned egy új kis élet, és ez változásokkal jár.Ugyan igy voltam.Szedj Magne B6- ot az enyhíti a görcsöket.Én 3X1-et szedtem.Nekem még most is előfordul, ugy 3-4 hetenként, gondolom ahogy növekszik a picur.A rossz gondolatokat pedig kérlek hessegesd el magadtól.A babáddal minden rendben, és ez igy is marad.

Boldog Babavárást!

18 hetes km.

2010. febr. 21. 19:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne izgulj (tudom ezt a legkönnyebb mondani), ez természetes. Nekem is Magne B6-ot javasolt az orvos, ahogy ezt már az egyik válaszoló megírta. Nekem segített. És amikor tudtam, lepihentem, napközben is, akár 10-15 percre, nekem segített az is.

Boldog babavárást,

minden rendben lesz :)

23 hetes kismama

2010. febr. 21. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én szinte az egész várrandósság alatt görcsölgettem. Eleinte magne B6 volt, az nem használt, majd No-spa szükség esetén amit késöbb ár napi remndszerességgel kellett szednem a 36. hétig. Azóta is görcsölök, de már talán lassan a bab is meglesz. Aggodalomra nincs ok. Sok pihenés és nyugi, minden rendben lesz. 38h. kismama
2010. febr. 21. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs barnázás, vérzés, akkor nincs baj. A görcs ilyenkor természetes. Magnézium jó rá, vegyél be azt. És sok pihi. :)

Gratula a babához!

26 hetes km

2010. febr. 22. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!