4-5 hetes terhes vagyok és nagyon be van gyulladva a méhszájam. Dalacin hüvelykrémet kell alkalmaznom 7 napig, még 4 van hátra. Nem fog ettől elmenni a babám?
volt már 3 elhalásom, ezért eléggé félek.... de nagyon csúnya a méhszájam így azt kezelni kell. de ez egy antibiotikumos krém, közvetlenül a hüvelybe kell nyomni egy ehhez tartozo aplikátorral.
nem szeretném ha most meg emiatt lenne a baj!
egyébként szednem kell prolaktin csökkentésre bromocriptint illetve napi 3x2 duphastont is. orvoshoz csak két hét mulva kell mennem.
nagyon köszönöm a gyors választ. nem vagyok valami tul nyugodt e miatt...
de én szerintem is egy gyulladt méhszáj nagyobb bajt tud ccsinálni.
csak félek :-(
remélem tényleg így a helyes, bár nekem egy kicsit túlzásnak tűnik a dolog. Mármint a sok gyógyszer. Pl. endokrinológussal jóvá kellene hagytani, hogy szedheted-e a bromocriptin vagy nem, ha már teherbe estél. nem tudsz más dokit megkérdezni????Én biztosra mennék, inkább, mint hogy baj legyen.
sok sikert!
szia, köszi a válaszod. a prolaktinom tényleg magas volt ezt vérvétellel derült ki és ha most abbahagynám a szedését akkor ujra visszaugrana a magas értékre ami vetélést okoz. csak napi egyet szedek belöle az talán nem is olyan sok.
a duphastont pedig azért kell mert a sárgatesthormont nagyon keveset term el a szervezetem, pedig a baba megtartásához ez elengedhetetlen. erről is majd csak 12-14 hetes terhesen fokozatosan fognak leállitani.
igazábol én a hüvelykrém miatt aggódok, mert az közvetlenül a babánál hat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!