Lehet, hogy babát várok de antibiotikumos hüvelykrémet kell használnom!?
Figyelt kérdés
17.-én tesztelek de a hasam alul fájdogál .. ! Örülök neki ,mert készültünk a tesóra csak a félelmem megtöri az örömömet !Nem tanácsos ilyen kencéket használni főleg nem a 12 . hétig ! Ilyenkor ha mégis terhes lennék elküldenek egyéb vizsgálatra ?2011. aug. 9. 22:02
1/3 anonim válasza:
Az a baba még be sem nagyon ágyazódhatott, így nincs keringése és nem a te véredből kikerülő anyagokat veszi fel. Tehát kevés az esélye, h bármi baja legyen tőle. Ha nagyon aggódsz, akkor inkább szólj az orvosodnak a helyzetről.
2/3 Anikó1985 válasza:
Én 10. hétben vagyok és szintén fertőzésem van. Mondtam a dokinak, és azt mondta, hogy viseljem el mert semmit nem fognak adni rá és ne is vegyek tegyek be semmit, míg 12. héten vissza nem megyek és akkor elintézzük majd a dolgot. Mondjuk nekem nem vészes, de az elejétől kezdve ott van és nem múlik. Szóval várj te is a 12. hétre a fertőzésedtől nem lesz a babának semmi baja, de a gyógyszerektől antibiotikumoktól lehet, főleg míg ki nem alakul mindene. Engem nem küldtek vizsgálatra, látta a doki, hogy bajom van. De nem teszünk semmit, még.
3/3 anonim válasza:
Először várd meg a pozi tesztet, utána agyalj ezeken!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!