Ti elmennétek a helyemben? Bővebben lent.
Én nem mernék pedig nem vagyok parás. (annyira)
Most ha elfolyik a magzatvíz hirtelen? Túl messze a kórház. Előre nem tudjuk mi történne de nem jó a véletlenre bízni.
Én ha még most is terhes lennék akkor azt mondanám,hogy dehogy mennék,a franc kockáztatna:)
De ha abból indulok ki,hogy én majdnem a 41.héten szültem 38 hetesen eléggé aktív voltam,arról nem is beszélve,hogy 16 órát vajúdtam mire megérkezett a kismanó akkor elmennék...
De nem vagyunk egyformák. Van aki 38.39.hétben szül,és pikk-pakk kint a lurkó:) Ezt sajnos nem lehet előre megjósolni,és ne adj isten még valami gond is adódna...
Ezek tudatában, én már inkább nem mászkálnék... Pláne,hogy 100km a kórház.. És ha pont azok közé tartozol akik hipp-hopp megszületik?! (ismerek ilyet) pedig 10 percre volt a kórház,a nő szólt a párjának,hogy álljon meg mert kakilnia kell,a pasas megállt a nő kiszállt és "kikakilta" a picikét:) Hál égnek nem volt semmi gond,bebugyolálták és irány a kórház,hozzá teszem első baba volt! De mi lett volna ha épp a nyakán a zsinór? Vagy elakad a kicsi?
Nem menj kérlek mert BÁRMI megeshet, és sajnos nem tudhatjuk...
ja még annyi, persze az első gyerek lehet nem esik ki belőled olyan hamar, de sosem tudni :D volt olyan barátnőm aki fogta a baba fejét és vitték be a kórházba :D útközben elhagyta majdnem...
én most talán babás vagyok ismét a 4. gyerekkel, nekem a szülés azt mondta a 4. et tuti otthon szüli..így én már a környéken lennék kénytelen maradni ahol a kórház van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!