Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti elmennétek a helyemben?...

Ti elmennétek a helyemben? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Röviden: lesz ottalvós egy céges bulink, amikor 38 hetes terhes leszek. 100 km-re lenne a kórháztól, lenne autó és józan kolléga is, aki bevinne, ha elindulna valami. Ti bevállalnátok? Én nagyon szeretném, persze csak akkor, ha előtte való nap az orvos mindent rendben talál. Vinném magammal a kórházi csomagot is, elférne. Első gyerek lesz, ha számít valamit, úgy értem, biztos nem fog kipottyanni belőlem. :)

2015. ápr. 23. 14:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Én nem mernék pedig nem vagyok parás. (annyira)

Most ha elfolyik a magzatvíz hirtelen? Túl messze a kórház. Előre nem tudjuk mi történne de nem jó a véletlenre bízni.

2015. ápr. 23. 17:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha van a közelben kórház vész esetére akkor simán.
2015. ápr. 23. 17:17
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meglátod hogy hogy érzed majd magad. nem tudom most hol tartasz, de nekem 38 hetesen már marhára nem volt kedvem bulizni, nemhogy ottalvós buliba menni. az utolsó hetek nagyon alattomosat tudnak lenni:). ha a 100km autópálya akkor nem is gáz, ha egy falu után van az erdő szélén akkor meg tuti nem!
2015. ápr. 23. 17:22
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

Én ha még most is terhes lennék akkor azt mondanám,hogy dehogy mennék,a franc kockáztatna:)

De ha abból indulok ki,hogy én majdnem a 41.héten szültem 38 hetesen eléggé aktív voltam,arról nem is beszélve,hogy 16 órát vajúdtam mire megérkezett a kismanó akkor elmennék...

De nem vagyunk egyformák. Van aki 38.39.hétben szül,és pikk-pakk kint a lurkó:) Ezt sajnos nem lehet előre megjósolni,és ne adj isten még valami gond is adódna...

Ezek tudatában, én már inkább nem mászkálnék... Pláne,hogy 100km a kórház.. És ha pont azok közé tartozol akik hipp-hopp megszületik?! (ismerek ilyet) pedig 10 percre volt a kórház,a nő szólt a párjának,hogy álljon meg mert kakilnia kell,a pasas megállt a nő kiszállt és "kikakilta" a picikét:) Hál égnek nem volt semmi gond,bebugyolálták és irány a kórház,hozzá teszem első baba volt! De mi lett volna ha épp a nyakán a zsinór? Vagy elakad a kicsi?

Nem menj kérlek mert BÁRMI megeshet, és sajnos nem tudhatjuk...

2015. ápr. 23. 17:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék. Gondolom nem minden kórház van 100 km-re, hanem a választott. Így ha vészhelyzet van, akkor van közelebbi. Ha nagy a baj, és öt perc alatt megszületik a gyerek, akkor az sem segít, ha 10 percre van a kórház. Én 38 hetesen még pont dolgoztam, bejártam másik megyébe, az 50 km-re lévő munkahelyemre (legtöbbször busszal, néha céges autóval), semmi bajom nem volt a vizesedesen kívül, de az meg akkor is volt, ha itthon pihentem. Nekem semmi világfájdalom érzésem nem volt a végén sem. De majd meglátod.
2015. ápr. 23. 20:23
 16/19 anonim ***** válasza:
itt mindenki más ezen a téren, van aki menne van aki nem, de ezt csak te tudod eldönteni nem más..én az első gyerekkel n emm entem a 36. héttől sehova messzi kirándulásokra meg kocsikázni sem, mert mi van ha az úton történik valami...a második gyereknél pikk pakk csak ugy a 38 . héten megindult a szülés, és 2 óra alatt kint volt a gyerek, a 3. gyereknél a fájás megindulása után meg már 30 perccel a kezemben fogtam és szopizott a manó...én azt mondanám egy céges buli nem a világ ha kimaradsz belőle, majd elmennek a kollégák baba látogatóba és ott megbeszélitek azt amiről lemaradtál....
2015. ápr. 24. 05:58
 17/19 anonim ***** válasza:

ja még annyi, persze az első gyerek lehet nem esik ki belőled olyan hamar, de sosem tudni :D volt olyan barátnőm aki fogta a baba fejét és vitték be a kórházba :D útközben elhagyta majdnem...

én most talán babás vagyok ismét a 4. gyerekkel, nekem a szülés azt mondta a 4. et tuti otthon szüli..így én már a környéken lennék kénytelen maradni ahol a kórház van :D

2015. ápr. 24. 06:00
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat is, mindenkinek zöldet adtam. :)
2015. ápr. 24. 09:50
 19/19 anonim ***** válasza:
elmentél végül céges buliba ott alvosba?mikor szültél,hogyan?
2021. nov. 2. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!