Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha titeket befosatott volna...

Ha titeket befosatott volna az Uh- a kedves szonográfus akkor elmennétek a következőre?

Figyelt kérdés

Elmondom hogy érthető legyen ,elmentem a 30. heti Uh-ra és nézegette nézegette a baba fejecskéjét ,agyát mire kezdi diktálni az aszisztensnek a következőt, a jobb oldalkamra tágassága 8,4 mm, az Ac a 27.hétnek felel meg!

a többi adat pedig a következő

Bpd 77 mm

Hc 281 mm

Ac 228 mm de itt pl egy kalkulátoron azt olvastam hogy +- 25mm akkor meg jó!

Fl 61mm

Hum 50 mm

Becslt súly 1275 gr

Ez volt az Sztk mérések eredményei

Voltam 4D 2 napra rá és milyen érdekes ezeket kaptam

Bpd 79 mm

Hc 273 mm

Ac 234 mm

Fl 62 mm

becsült súly meg 1464 gr

létezik hogy ennyi a különbség ,de gondolom géptípus függő is!ctrollra mivel voltam 4 d, és nincs szükségem még egy idegeskedésre ,ráadásul ez a csaj soha még jót nem mondott ,sok kismama ismerősöm is ehez a dokihoz!Vélemények ?

Mit gondoltok? köszönöm előre is

2014. aug. 18. 10:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Ezek annyira nem nagy eltérések. Attól függ ki hogyan, milyen szögből és milyen gépen mér. Ne aggódj, a méretek simán benne vannak a szórásban mindkét esetben.
2014. aug. 18. 10:52
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Ezek annyira nem nagy különbségek.
2014. aug. 18. 10:52
 3/17 anonim ***** válasza:
91%

1, Nem nagy kulonbsegek

2, Hacsak nem ugyanazon a gepen nezik, teljesen normalis, ha vannak elteresek.

3, Nem kotelezo odajarnod, ha nem vagy vele megelegedve.

2014. aug. 18. 10:54
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem túlreaálod.
2014. aug. 18. 10:57
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
nem értem min problémázol. Még ugyanazon a gépen is másképp mér két orvos.
2014. aug. 18. 11:05
 6/17 anonim ***** válasza:
79%
nem akkora elreresek ezek. menj maganrendelobe, ha az sztkssal nem vagy megelegedve...
2014. aug. 18. 11:11
 7/17 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem is túl reagálod picit... Egyáltalán nincs nagy eltérés a 2 uh között, gép típustól is függ, a baba mozgásától is függ...

Nem értem, hogy mi a probléma, ha az sztk-s orvossal van bajod akkor menj másikhoz...

2014. aug. 18. 11:14
 8/17 A kérdező kommentje:

Jézusom még én vagyok a rossz ez hihetetlen nehogy már én csak aggódom!

Itt nem az volt a probléma látom nem értitek kedves hölgyek hogy a méretek hanem a hangsúly az agykamra tágulaton , hogy a 4 D sen a doki egyáltalán nem látott semmit teljesen rendben volt a babym!!

Nagyon köszönöm a válaszokat

2014. aug. 18. 11:27
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem értem mit háborogsz, kitől vársz itt választ? Menj el másik orvoshoz és tőle kérdezz!
2014. aug. 18. 12:06
 10/17 anonim ***** válasza:

Nézd, ha van valami probléma amit ők is látnak és még a leleten iss le van írva, szerinted nem küldenek tovább?DE!

Megjegyzésst tett, de ennyi. Ha baj lett volna, szólnak.

A méretek meg igen eltéròek, hiszen mozog a pici a hasadban, plusz tökéletes méréss nincss.

A hasa attól iss függ, hogy mikor pisil.

2014. aug. 18. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!