Ha titeket befosatott volna az Uh- a kedves szonográfus akkor elmennétek a következőre?
Elmondom hogy érthető legyen ,elmentem a 30. heti Uh-ra és nézegette nézegette a baba fejecskéjét ,agyát mire kezdi diktálni az aszisztensnek a következőt, a jobb oldalkamra tágassága 8,4 mm, az Ac a 27.hétnek felel meg!
a többi adat pedig a következő
Bpd 77 mm
Hc 281 mm
Ac 228 mm de itt pl egy kalkulátoron azt olvastam hogy +- 25mm akkor meg jó!
Fl 61mm
Hum 50 mm
Becslt súly 1275 gr
Ez volt az Sztk mérések eredményei
Voltam 4D 2 napra rá és milyen érdekes ezeket kaptam
Bpd 79 mm
Hc 273 mm
Ac 234 mm
Fl 62 mm
becsült súly meg 1464 gr
létezik hogy ennyi a különbség ,de gondolom géptípus függő is!ctrollra mivel voltam 4 d, és nincs szükségem még egy idegeskedésre ,ráadásul ez a csaj soha még jót nem mondott ,sok kismama ismerősöm is ehez a dokihoz!Vélemények ?
Mit gondoltok? köszönöm előre is
1, Nem nagy kulonbsegek
2, Hacsak nem ugyanazon a gepen nezik, teljesen normalis, ha vannak elteresek.
3, Nem kotelezo odajarnod, ha nem vagy vele megelegedve.
Szerintem is túl reagálod picit... Egyáltalán nincs nagy eltérés a 2 uh között, gép típustól is függ, a baba mozgásától is függ...
Nem értem, hogy mi a probléma, ha az sztk-s orvossal van bajod akkor menj másikhoz...
Jézusom még én vagyok a rossz ez hihetetlen nehogy már én csak aggódom!
Itt nem az volt a probléma látom nem értitek kedves hölgyek hogy a méretek hanem a hangsúly az agykamra tágulaton , hogy a 4 D sen a doki egyáltalán nem látott semmit teljesen rendben volt a babym!!
Nagyon köszönöm a válaszokat
Nézd, ha van valami probléma amit ők is látnak és még a leleten iss le van írva, szerinted nem küldenek tovább?DE!
Megjegyzésst tett, de ennyi. Ha baj lett volna, szólnak.
A méretek meg igen eltéròek, hiszen mozog a pici a hasadban, plusz tökéletes méréss nincss.
A hasa attól iss függ, hogy mikor pisil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!