Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha titeket befosatott volna...

Ha titeket befosatott volna az Uh- a kedves szonográfus akkor elmennétek a következőre?

Figyelt kérdés

Elmondom hogy érthető legyen ,elmentem a 30. heti Uh-ra és nézegette nézegette a baba fejecskéjét ,agyát mire kezdi diktálni az aszisztensnek a következőt, a jobb oldalkamra tágassága 8,4 mm, az Ac a 27.hétnek felel meg!

a többi adat pedig a következő

Bpd 77 mm

Hc 281 mm

Ac 228 mm de itt pl egy kalkulátoron azt olvastam hogy +- 25mm akkor meg jó!

Fl 61mm

Hum 50 mm

Becslt súly 1275 gr

Ez volt az Sztk mérések eredményei

Voltam 4D 2 napra rá és milyen érdekes ezeket kaptam

Bpd 79 mm

Hc 273 mm

Ac 234 mm

Fl 62 mm

becsült súly meg 1464 gr

létezik hogy ennyi a különbség ,de gondolom géptípus függő is!ctrollra mivel voltam 4 d, és nincs szükségem még egy idegeskedésre ,ráadásul ez a csaj soha még jót nem mondott ,sok kismama ismerősöm is ehez a dokihoz!Vélemények ?

Mit gondoltok? köszönöm előre is

2014. aug. 18. 10:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Jézusom Kérdező, akkor írd le úgy, hogy értsük, és ne sorold fel a 4D ultrahang eredményeit, mintegy pro-contra az elsőre, hanem említsd meg csak az agykamra tágulatra vonatkozó kételyedet! :)

A fizetős 4D ultrahang igen alapos szokott lenni, szerintem ha problémát észleltek volna, akkor jelezték volna. egyébként a 27 hét környékén agykamra tágulat esetén a mérete 10-15 mm körüli lenne. A "tágassága" szó nem tágulatot jelent.

Nyugodj meg, bár nem vagyok orvos, és én is szeretem elemezni a saját leleteimet, rendben vannak a paraméterek.

2014. aug. 18. 12:14
 12/17 anonim ***** válasza:
bocsi a 30. hétben akartam írni.
2014. aug. 18. 12:18
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
Bocsi, de a sima ultrahang nem kepes arra, amire a 4D. A szonografus nyilvan a legjobb tudasa alapjan adta a leletet. Gondolj mar bele, hogy mekkora kulonbseg van egy 2 es egy 4 dimenzios kep kozott. Evidens, hogy a masodik pontosabb. Amilyen arrogans hisztis egy tsa vagy, jobban is jar a szonografus, ha nem mesz hozza tobbet.
2014. aug. 18. 12:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Utolsó👍😂
2014. aug. 18. 12:32
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem kérdezőnek itt nem magával a lelettel volt problémája, hanem a szonográfus stílusával: csak úgy odavetette az asszisztensnőnek, hogy az Ac a 27. hétnek felel meg (azaz ezt úgy lehet érteni, hogy szerinte a baba 3 héttel le van maradva), és semmit sem magyarázott el az anyukának. Nem mondta, hogy ne aggódjon, vagy hogy a mérési hibahatárba ennyi belefér. Valószínűleg a szonográfusnak eszébe sem jutott, hogy ez a kismama számára nem hangzik túl megnyugtatóan. Itt sokan kismamák vagyunk (vagy voltunk), nem nehéz felidézni, hogy mi mindene tudunk (tudtunk) parázni, és milyen rosszul tudtak esni az ilyen dolgok, és mennyit tudtunk rajta agyalni. Én megértem a kérdezőt, és ha ezek után nem szeretne ehhez a szonográfushoz járni, akkor azt is. Esetleg ha megint mész hozzá, kedves kérdező, és megint olyat mond, ami ijesztő a számodra, akkor kérd meg udvariasan, hogy magyarázza már el, legyen szíves. Hátha akkor észreveszi magát. Ha akkor sem, akkor tényleg ne járj többet hozzá...
2014. aug. 18. 12:40
 16/17 anonim ***** válasza:
74%

Nos, kedves kerdezo, a te stilusod is hagy nemi kivetnivalot maga utan.

Koszonom jokivansagodat, tajekoztatasodra kozlom, hogy 1, van gyerekem, 2, ha valamit nem ertek, vagy nem tetszik, akkor ott helyben megkerdezem az illetekes szemelytol, nem pedig az interneten kezdek el kopkodni ra.

2014. aug. 18. 13:30
 17/17 anonim ***** válasza:
51%
XD a nem túl segítőkész válaszok a "hasznosabbak"! Mai magyar valóság :)
2014. aug. 18. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!