Ha titeket befosatott volna az Uh- a kedves szonográfus akkor elmennétek a következőre?
Elmondom hogy érthető legyen ,elmentem a 30. heti Uh-ra és nézegette nézegette a baba fejecskéjét ,agyát mire kezdi diktálni az aszisztensnek a következőt, a jobb oldalkamra tágassága 8,4 mm, az Ac a 27.hétnek felel meg!
a többi adat pedig a következő
Bpd 77 mm
Hc 281 mm
Ac 228 mm de itt pl egy kalkulátoron azt olvastam hogy +- 25mm akkor meg jó!
Fl 61mm
Hum 50 mm
Becslt súly 1275 gr
Ez volt az Sztk mérések eredményei
Voltam 4D 2 napra rá és milyen érdekes ezeket kaptam
Bpd 79 mm
Hc 273 mm
Ac 234 mm
Fl 62 mm
becsült súly meg 1464 gr
létezik hogy ennyi a különbség ,de gondolom géptípus függő is!ctrollra mivel voltam 4 d, és nincs szükségem még egy idegeskedésre ,ráadásul ez a csaj soha még jót nem mondott ,sok kismama ismerősöm is ehez a dokihoz!Vélemények ?
Mit gondoltok? köszönöm előre is
Jézusom Kérdező, akkor írd le úgy, hogy értsük, és ne sorold fel a 4D ultrahang eredményeit, mintegy pro-contra az elsőre, hanem említsd meg csak az agykamra tágulatra vonatkozó kételyedet! :)
A fizetős 4D ultrahang igen alapos szokott lenni, szerintem ha problémát észleltek volna, akkor jelezték volna. egyébként a 27 hét környékén agykamra tágulat esetén a mérete 10-15 mm körüli lenne. A "tágassága" szó nem tágulatot jelent.
Nyugodj meg, bár nem vagyok orvos, és én is szeretem elemezni a saját leleteimet, rendben vannak a paraméterek.
Nos, kedves kerdezo, a te stilusod is hagy nemi kivetnivalot maga utan.
Koszonom jokivansagodat, tajekoztatasodra kozlom, hogy 1, van gyerekem, 2, ha valamit nem ertek, vagy nem tetszik, akkor ott helyben megkerdezem az illetekes szemelytol, nem pedig az interneten kezdek el kopkodni ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!