33+4-en I. fokú a méhlepény érettség, a szonográfus megkérdezte hogy diétázok-e. Igen, mert terhességi cukros vagyok. Ha lassabban érik a méhlepény akkor valószínűbb hogy túlhordom?
Figyelt kérdés
A lepény érettségéből lehet következtetni a szülés időpontjára?2013. júl. 12. 22:14
1/4 anonim válasza:
Nem,semmi összefüggés nincs közte.
Nekem 34 hetesen már III-as fokban érett volt a lepényem,mégis 39+4 hetesen szültem.
2/4 anonim válasza:
Nem, a méhlepény állapota nincs összefüggésben a szülés várható időpontjával, kivéve akkor, ha a méhlepény kóros mértékben, idejekorán el nem öregszik. Ez utóbbi ritka eset, neked nem is kell foglalkoznod vele.
De vannak, akik I. fokban érett lepénnyel szülnek, vannak, akik érettebbel. Nem szükséges aggódnod, ez nem jelent bajt vagy későbbiekre nézve problémát.
Egyébként azoknak szokott később elöregedni a lepény, akik egészségesebben élnek. (De én ez utóbbi infót is csak hallottam valahol...)
34 hkm
3/4 anonim válasza:
Nekem múlt héten, 38-hetesen mondták, hogy I. fokban érett a lepény. De mondta a szonográfus hölgy, hogy ez nem befolyásolja a szülés időpontját, ettől bármikor megszülethet :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. júl. 13. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!