Mellső fali méhlepény gyakran végződik császármetszéssel?
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 19:20
1/10 anonim válasza:
Nekem az volt legutóbb, de simán szültem.
Én ilyen összefüggést még nem hallottam.
Akkor van császár, ha a méhszájra rálóg a lepény.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi h írtál! nekem csak ennyi volt 12hetes uh papíron h mellső falú méhlepény,de mindenki császárral riogat :( én se hallotam még erről,ezért kérdezem itt!
2013. júl. 7. 19:26
3/10 anonim válasza:
Pont annyiszor, ahányszor a hátsó fali lepénnyel! Valóban csak akkor van gond, ha rálóg a méhlepény a méhszájra, de korai terhességnél az sem mérvadó, mert ahogy nő a pocak, a lepény is megemelkedik. Ne izgulj emiatt, felesleges és van ezen kívül annyi izgulnivaló! Boldog baba várást!
4/10 anonim válasza:
Nekem is mellso fali a bal oldalon van. A szülés ugyan még várat magára de egyszer sem mondta senki h csaszarra kéne keszuljek.
Nem lehetséges h Neked egyéb oka van a császárnak?
39 hkm
5/10 A kérdező kommentje:
nem,nincs más oka :) köszönöm akik eddig írtak. Boldog Babavárást mindenkinek!
2013. júl. 7. 19:36
6/10 anonim válasza:
Nekem a lányommal hátsófali lepényem volt, és sos császár lett!
Most melső fali és senki nem mondja még most se hogy császár lenne! 22 hós a lányom!
7/10 anonim válasza:
mindhárom terhességemnél mellsőfali volt, mind spontán szültem.
8/10 A kérdező kommentje:
gratulálok!! hát remélem nálam is így lesz!
2013. júl. 7. 19:58
9/10 anonim válasza:
Nem, nincs hozzá köze (szerintem, bár én nem vagyok orvos).
1. hátsó volt, 2. és 3. mellső volt, mindhármat természetesen szültem.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm h írtál! :) ez megnyugtató!
2013. júl. 8. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!