Érezni fogom ha már a méhlepény nem látja el a babát? 36. hetes vagyok és III. fokban érett a lepényem és meszes.
Ugyanígy voltam. Betöltött 35 hetesen császároztak. Ikreket vártam, és a lepény elmeszesedett oldalán fekvő baba jóval kisebb súllyal született, mondták is, hogy ő már nagyon nem érezte jól magát odabent.
Nagyon rosszul voltam, pre-eklampsia alakult ki sajnos.
Szerintem mielőbb kérd ki az orvosod véleményét.
Hát ha tegnap látott orvos, és nem mondott rá semmi különöset, akkor biztosan rendben vagy!
Ha teheted, próbálj meg sokat pihenni, a méhlepény olyankor dolgozik igazán. Ezzel heteket nyerhetsz.
Ezért kell a baba mozgását figyelni.
Ne aggódj, ha baj lenne, akkor azt mondták volna. Ha nagyon aggödsz menj el a dokidhoz, és mondd el az aggályaidat.
Sajnos nem érzed. Barátnőm járt így sajnos, pedig kórházban feküdt, de nem ultrahangozták, mert nem volt zselé (Keszthely, 2000-ben) a kórházban. Felháborított az esete, de azért ez nagyon ritka, szerencsére. A baba lefogyott, végül szerencséjére megindult a szülés a 35 héten, és 1,5 kg lett a kisfia, 43 cm-es. Ha folyamatosan ellenőriz az orvosod, semmi baj nem lesz, ez egy kirívó eset, csak azért írtam le, mert ő semmit sem érzett, teljesen jól volt. 36 hetesen már nem lehet nagy gond, mert biztos szép a baba súlya, és már nem koraszülött lesz, ha megszületne. Jó szülést!
34 h km
Nekem azt mondták, hogy ekkortájt már aktuális lehet a III. fokban érett lepény. Szerintem, érdeklődd meg az orvosodtól, de ha baj lenne, biztos befektettek volna már. (Ilyenkor már simán kikapják a babát, ha valami baj van.)
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!