Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érezni fogom ha már a méhlepén...

Érezni fogom ha már a méhlepény nem látja el a babát? 36. hetes vagyok és III. fokban érett a lepényem és meszes.

Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 08:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Ugyanígy voltam. Betöltött 35 hetesen császároztak. Ikreket vártam, és a lepény elmeszesedett oldalán fekvő baba jóval kisebb súllyal született, mondták is, hogy ő már nagyon nem érezte jól magát odabent.

Nagyon rosszul voltam, pre-eklampsia alakult ki sajnos.

Szerintem mielőbb kérd ki az orvosod véleményét.

2013. júl. 3. 08:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam ctg-n és uh-án!!Nem érzek semmit azon kívül hogy nagyon feszül a medencém!!2500gramm a babám!
2013. júl. 3. 08:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem fogod érezni, azt csak uh- on látják. Ha az nst nem jó, akkor megnézik a magzati keringést, és abból derül ki.
2013. júl. 3. 08:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát ha tegnap látott orvos, és nem mondott rá semmi különöset, akkor biztosan rendben vagy!

Ha teheted, próbálj meg sokat pihenni, a méhlepény olyankor dolgozik igazán. Ezzel heteket nyerhetsz.

2013. júl. 3. 08:53
 5/9 A kérdező kommentje:
de ha csak úgy jelek nélkül le áll a működése a lepénynek mi lesz!csak hetente kell mennem uh-ra
2013. júl. 3. 08:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezért kell a baba mozgását figyelni.

Ne aggódj, ha baj lenne, akkor azt mondták volna. Ha nagyon aggödsz menj el a dokidhoz, és mondd el az aggályaidat.

2013. júl. 3. 09:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Sajnos nem érzed. Barátnőm járt így sajnos, pedig kórházban feküdt, de nem ultrahangozták, mert nem volt zselé (Keszthely, 2000-ben) a kórházban. Felháborított az esete, de azért ez nagyon ritka, szerencsére. A baba lefogyott, végül szerencséjére megindult a szülés a 35 héten, és 1,5 kg lett a kisfia, 43 cm-es. Ha folyamatosan ellenőriz az orvosod, semmi baj nem lesz, ez egy kirívó eset, csak azért írtam le, mert ő semmit sem érzett, teljesen jól volt. 36 hetesen már nem lehet nagy gond, mert biztos szép a baba súlya, és már nem koraszülött lesz, ha megszületne. Jó szülést!

34 h km

2013. júl. 3. 14:14
 8/9 A kérdező kommentje:
2500grammos és hetente kell mennem uh-ra,meg ctg-re
2013. júl. 3. 14:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondták, hogy ekkortájt már aktuális lehet a III. fokban érett lepény. Szerintem, érdeklődd meg az orvosodtól, de ha baj lenne, biztos befektettek volna már. (Ilyenkor már simán kikapják a babát, ha valami baj van.)

33 hkm

2013. júl. 3. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!