Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti elmennétek a helyemben?...

Ti elmennétek a helyemben? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Röviden: lesz ottalvós egy céges bulink, amikor 38 hetes terhes leszek. 100 km-re lenne a kórháztól, lenne autó és józan kolléga is, aki bevinne, ha elindulna valami. Ti bevállalnátok? Én nagyon szeretném, persze csak akkor, ha előtte való nap az orvos mindent rendben talál. Vinném magammal a kórházi csomagot is, elférne. Első gyerek lesz, ha számít valamit, úgy értem, biztos nem fog kipottyanni belőlem. :)

2015. ápr. 23. 14:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Én biztos nem mennék.
2015. ápr. 23. 14:13
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Első gyereket 2 óra alatt szültem meg. Nem mennék.
2015. ápr. 23. 14:27
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
Ja, még annyi, hogy én az államvizsgámról maradtam így le, kicsit fájóbb, mint egy céges buli... (arról nem beszélve, h tele lett volna orvossal, szülésznővel, mentősökkel az épület, jobb lett volna a szakember ellátottság, mint bmelyik kórházban. Ez van. A szülői lét lemondásokkal jár)
2015. ápr. 23. 14:29
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
100 km-re nem szívesen lennék egy kórháztól ilyen esetben. Ha fontos az a buli, csak akkor mennék el, ha az adott helyen szintén van egy kórház elérhető közelségben, ha bármi van, oda mehetnék azonnal. Egy szülés lezajlását nem lehet előre kiszámítani, és ne úgy képzeld, hogy megindul a vajúdás, és te elindulsz a 100 km-re lévő kórházba, és nagy valószínűséggel nem szülsz meg 1-2 óra alatt, végigvajúdod az utat, majd a végén megérkezel a kórházba és ott folytatod, hanem arra gondolj, hogy a vajúdás ideje alatt bármi történhet, bármi komplikáció felléphet, ezért jó mielőbb a kórházba sietni ha megindul a szülés, nem azért, hogy nehogy megszüljünk útközben, hanem azért, hogy biztonságban, orvosi felügyelet alatt legyünk, hogy az orvos közbe tudjon lépni, ha szükséges.
2015. ápr. 23. 14:46
 5/19 anonim ***** válasza:
58%
Én elmennék.
2015. ápr. 23. 14:57
 6/19 anonim ***** válasza:
93%

Nem a 100km számít, hanem az idő. mennyi idő alatt lehet beérni a kórházba?

Én elmennék amúgy, el is mentem. A 2. gyerekünket vártuk, amikor a férjemnek évfolyamtalálkozója volt, 70 km-re otthonról. Ráadásul elég lassan lehet megtenni ezt a távolságot. Szombaton volt a buli (persze ő sem ivott semmit), ott aludtunk, vasárnap reggel eljöttünk, majd hétfő délben megszületett a kisfiunk. A 3. gyerekem születése előtt 2 nappal meg epret szedtem még, vagy 10 kg-ot, ami egy kis hajolgatással járt.

Egyébként 4 egészséges, boldog gyerekünk van.

2015. ápr. 23. 15:08
 7/19 anonim ***** válasza:
93%
Előző vagyok, még annyit, hogy nekem a választott kórházam amúgy is kb. 1 óra volt otthonról, ha nem azt választjuk, hanem a legközelebbit, az is kb. 45 perc.
2015. ápr. 23. 15:10
 8/19 anonim ***** válasza:
75%
Nem mennék.
2015. ápr. 23. 15:51
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek, mennek a zöld kezek!
2015. ápr. 23. 16:25
 10/19 anonim ***** válasza:
68%

Elvileg ugye nem lehet gond,de én nem kockáztatnék.

Nekem minden előjel nélkül folyt el a magzatvizem,igaz 13 óra vajudás volt utána,de van aki innentől fél óra alatt megszül,szoval lehet be sem érnél a kórházba

(max. akkor mennék,ha tényleg pár percnyire van ott egy kórház ahová bemehettek)

2015. ápr. 23. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!