Ti elmennétek a helyemben magzatvízvételre?
Hát, ha lenne esély arra, hogy beteg a baba, elmennék, mert nagyon nem szeretnék beteg babát szülni.
De egyébként a 10. héten nem koraiak még ezek a vizsgálatok?
Szia!
Én biztos elmennék. Nekem 13 hetesen mértek 4,4 mm, felajánlották a magzatvízvételt. Mellette úgy néz ki más baja is van a picurnak, de szerintem én megcsináltatom. Nem tudok róla lemondani :(
Szia!
Igen menj csinaltasd meg! Amit lehet es felajanlanak csinald!
Mondjuk a tarkoredo meres nem korai a 10.heten?! Most mennyi idos vagy,mit mondanak a dokik?!
21hkm
Ha betegen is megtartanád, akkor ne menj el!
Ha nem szeretnél beteg babát, akkor feltétlen menj el!
Én elmennék.
Kisfiamnak a 12. héten 1,4 mm volt a tarkóredője, 1:50000 volt az arány.
Remélem nem lesz baj, jó egészséget kívánok!
Az en babamnal is 4,2 volt a tarkoredo , nekem sikeres mehlepeny biopsiam volt 13hetesen . En meg ezek utan is gondolkoztam az amnioban . Egeszseges kislanyom született . Ugysnezt kivanom neked is !!! Nekem a te esetedben nem lenne eleg a 98%!
A mehlepeny biopsiahoz pedig en is korainak tartom a 10hetrt . Mindenhol ahol kerdeztem , 11.heten ajsnljak legkorabban !!!!
Egyebkent 12hetesen raneztek meg a tarkoredore ?? Mert a3esetet istudnrk neked felsorolni ahol a 12.hetre osdzement aredo !!! Nem ritka jelenseg !!! Nem veletlenul a vizsgalat 12.heten végzendő !!!
Attól függ, hogyan döntenél abban az esetben, ha kiderülne, hogy valóban beteg a baba.
Ha megtartod, akkor felesleges elmenni.
Ha elvetetnéd, akkor menj el.
A magzatvízvételnek van rizikója, vetélést okozhat, nem is elhanyagolható %-ban. Megbolondulnék, ha egy egészséges babát veszítenék el miatta. Mondjuk, én pl megtartanám mindenképpen, de ez én vagyok, más meg máshogy gondolkozik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!