Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az az utolsó idő, amikor...

Mi az az utolsó idő, amikor elmennétek terhesen külföldre nyaralni? Mármint hány hetes / hónapos terhesen? Horváto-ba pl, nem a világ másik felére.

Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Külföldre nem mennék szívesen, mert ne adj isten bármi történik, el sem tudom mondani normálisan mi a bajom.

Így mi csak itthon megyünk nyaralni, én így érzem biztonságban magam.

2014. febr. 24. 11:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

az a baj hogy nem lehet előre megjósolni,hogy lesz e valami gond. mert az is lehet hogy még 7-8 hónapos terhesen is teljesn jól érzed magad és semmi gond nem lenne,de az is előfordulhat hogy 4 hónapos terhesen sokat görcsölsz és akkor az egész nyaralás aggódásból fog állni.

én 16 hetes terhesen voltam a férjemmel ausztriába. végig kinlódtam az oda és visszautat.és ott sem éreztem valami jól magam

2014. febr. 24. 11:12
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem mennék el terhesen külföldre én sem. Keresnél belföldi uticélokat. Rengeteg van. Nem érezném biztonságban magam (problémamentesen induló terhességgel 2x voltam kórházban a 9 hónap alatt, 3x műtőben, és sorolhatnám... pedig semmi bajunk sem volt, látszólag, aztán jött minden csőstől.) Nem ijeszgetni akarlak, de ez most nem a kalandozós időszak, maradj közel az otthonhoz, és élvezd a szabadságot itthon!
2014. febr. 24. 11:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezen én is gondolkodtam már. Augusztus 9re vagyok kiírva. Minden nyáron szoktunk menni Montenegró, Horvátország, esetleg Bulgária, vagy Görögország. Utóbbi 2 messzebb van, de előbbiek 20-25 óra alatt elérhetők. Mire már jó a víz, ha nem volt hideg a tél és meleg van tavasszal, akkor már júniusban el lehetne menni. Sokáig agyaltunk rajta párommal, de úgy döntöttünk, hogy nem vállaljuk be. Június elején már harmincegynehány hetes leszek. Aztán veszélyeztetett terhesség lett belőle már a 8. héttől, szóval azóta nem is gondolkodunk rajta. Ha nem lennék veszélyeztetett és 1 hónappal később szülnék, akkor a júniusban még be merném vállalni az utat.
2014. febr. 24. 11:25
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem az első terhességem, akkor esetleg 20-25 hetes korig. Az elsőnél nem hiszem, hogy külföldre mennék. Ráadásul én mindkét terhességem alatt dolgoztam a 36. hétig, így időm sem lett volna. Táppénz alatt (veszélyeztetett terhesség esetén) pedig nem mehet külföldre, sőt nagyon belföldre sem a kismama, mert táppénzcsalást követ el...
2014. febr. 24. 11:32
 6/7 anonim ***** válasza:
25 hetesen voltam még külföldön nyaralni, az nekem simán bevállalható volt. Utána már nem szívesen mentem volna
2014. febr. 24. 14:25
 7/7 anonim ***** válasza:
26-28hetes korom kozott voltam 300km-re tolunk kulfoldon nyaralni. Erdeklodj utanna milyen biztositast tudsz kotni, nekem sikerult olyat talalnom, ami kifizette volna a korhazi ellatast, ha valami megis adodna.
2014. febr. 24. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!