Kiírás után elmennétek?
A nagyobb lanyommal is erre a napra voltam kiirva. A dokim aznap be is fektetett es s.csaszarra vegul 15-en hozta vilagra a lanyunkat.
Harom eve is ossze-vissza voltak a frontok. Mi utolso egy honapban mar semerre sem mentunk, ami nagy tavolsag volt. Plusz en vizesedtem ezerrel, ivy pihennem is kellett.
En a helyedben nem mennek sehova.
Ha megis, akkor a korhazi borond a kocsiba, utolso leletek a taskaba a kis konyvvel egyutt.
Ahova pedig mentek, ird fel az osszes korhaz nevet, stb.
Nezz utana hol van a legkozelebbi szuleszet.
Valamint a ferjed is keszuljon lelkiekben, hogyha beindul a szules, akkor lehet, hogy egymasra lesztek utalva, olyan gyorsan megy majd a folyamat.
Persze elso baba 14 ora vajudas meg kulfoldrol is hazaersz.
Kapcsolodj ki pihenj most.
Ha mas nem megszulsz egy masik korhazban
Ha nem probléma, hogy esetleg máshol fogsz szülni, mint ahol tervezted, akkor el.
Én már előtte egy hónappal se mentem sehova, mert nagyon lenn volt a baba, mondta a dokim is, hogy előbb fog jönni, ne utazgassak, ha nem akarok korababát... Végül 2 héttel jött csak előbb, de ha elmentem volna előtte barátnőm lagzijába, tuti nem megyek már haza gyerekkel a pocakomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!