Kiírás után elmennétek?
Figyelt kérdés
Július 11-re vagyok kiírva,de megérzésem szerint kicsit később fog jönni a baba.Párommal szombaton szeretnénk elutazni vendégségbe(nem olyan messze).Vasárnap reggel jönnénk haza.Ti így kiírás után elmernétek menni egy ilyen hétvégére?2014. júl. 8. 13:55
11/12 anonim válasza:
Ja, ha 36 km, akkor persze. Én eleve ilyen távolságra mentem szülni, Pécsről Szigetvárra.
12/12 anonim válasza:
Ha csak ennyi a távolság, akkor igen. Ha van kedved hozzá. Nekem már nem lett volna. Egyébként nekem az első szülésem is gyors volt (nem tizen.. óra). Jó hétvégét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!